Kupujem Youtube preglede!

Pozdrav,
Kupujem youtube preglede, pozeljno balkan, moze i svijet
Ko ima ponudu neka mi javi u pp koja je cijena po 1000 pregleda!

I ja bi ovo kupio, ako itko prodaje… :slight_smile:

1 Like

To vam se ne isplati a cak moze da bude i pogubno za kanal. Najbolje bi bilo da preformulisete oglas, u “trazim jake FB stranice za promociju YT videa” tako cete vratiti cak i nesto para kroz adsense a i dobiti prave preglede :slight_smile:
Nista revolucionarno nisam rekao ali mislim da je ovo daleko bolja varijanta.

1 Like

Ne znam od kuda Vam to da se ne isplati. HR viewsi za youtube služe u boljem rangiranju videa, a kamoli country viewsi koji pomažu da dođete u trending. Inače prodajem različite viewse iz cijeloga svijeta, možete se javiti na PM, a i sam koristim ovo kao pomoć za rangiranje svojih videa.

Ma mene interesiraju stvarni viewsi, ne fejk napucani… cisto da ojacam malo svoj YT kanal jer nemam blage veze kako to napraviti sam :slight_smile:

Stvarne viewse možeš nabiti putem Fb adsa ili adsa na Youtubeu, to ti je najbolji način.

Vidio sam na Ebay da prodaju,ali sam u komentarima pročito da nekima google brise,zato preporučujem ko želi isprobat neka krene sa manjom količinom pregleda.Cijena je od 2€-5€ za 1000,a više pregleda je jeftinije,npr.50000 za 20€

Ja sam to radio preko https://www.like4like.org/ ali mi ih yt poništio…ali opet ne kontam zašto i dalje onda ostali na tom servisu reklamiraju video klipove, ima tu nečega…mora da sam ja zeznuo nešto…

Radije onda kupite YT kanal i rješena stvar, odredite si s koliko bi pogleda kupili, platite to pošteno i onda krenite raditi. Ako se nadate za 10ak dolara kupiti nešto što će Vam donositi lovu - a pa teško. I sami znate koliko para toliko muzike.

Recimo ja mogu ponuditi na prodaju:
Kanal iz 2009. godine
Broj subscribera cca 1100 u ovom trenutku
Broj pregleda - preko 7 000 000 (7 milijuna).

Procjenite sami koliko takav kanal vrijedi, možete i javno licitirati, ali ozbiljne ponude samo na PM.
Kanal nema Strike-ova, nije nikada baniran, monetizacija moguća istog trenutka nakon kupnje.

Eto ako vam 1000 pregleda znači par dolara, bas me zanima koliko vam znači 7 milijuna pregleda (ne očekujem nikakv milijune, ali eto da vidim koliko vam to vrijedi. Naravno link prema kanalu samo ako je netko bas ozbiljan oko kupnje. Hvala.

1 Like

Ma, nema ti tu kruha, youtube če ti sve to lagano poništiti. Samo neki ok sadržaj i naoružaj se strpljenjem, subscriberi i pogledi će doči s vremenom…ako radiš nešto zanimljivo, naravno…

potrebno mi je samo za brojno stanje i bolje rangiranje videa.

Nisam pročitao sve postove ali već na osnovu naslova mogu dati nekoliko korisnih informacija…

  1. Ja ne bi. Jednostavno se ne isplati. Puno pregleda u kratkome roku će pomoći rangiranju videa ali trebate puuuuno pregleda što opet košta, LOL košta više nego što ćete vjerovatno zaraditi na tome videu pogotovo ako radite video za ovo govorno područje, tada nećete zaraditi ništa već ćete biti u debelome minusu.
  2. Riskirate brisanje kanala i još gore brisanje vašeg AdSense accounta. To vam je rizik, možda prođe a možda ne, Google ima brutalne algoritme ali i mehanizme za prepoznavanje pi…rija poput lažnih pregleda, ali istina je da možete proći ispod radara.
  3. Postoje drugi načini koji će pomoći vašem videu da eksplodira, najučinkovitiji će iz moga iskustva biti SHARE, na osnovu toga možete skočiti sa 500 pregleda po satu na 100 000 pregleda po satu (ali opet ne na ovome govornom području), ALI, share ne možete kupiti:D
  4. Jedini recept za uspjeh na YouTubeu je kvalitetan i zanimljiv sadržaj, njime imate dobro vrijeme gledanosti te otvaranje novih videa na osnovu tog jednom zanimljivog (kanal vam može ekplodirati zahvaljujući samo jednom videu, ali trebate puuuno sreće za to.

Ukratko, view boting se ne isplati te vjerojatno nećete njime niti postići željene rezultate.

1 Like

Drustvo, evo ja mogu obezbediti prelgede veoma povoljno.

Od 1.000-100.000.

Javite mi se na mail [email protected]

Pozdrav! Evo ako si još zainteresiran javi mi se na [email protected]

Adali ima gdje kupiti prabe instagram pratitelje?

Ukoliko ima zainteresiranih prodajem Youtube, Facebook, Instagram, TikTok, preglede, subscribere, lajkove, shareove.
U ponudi su razne vrste usluga, sve zavisno od cijene, pravi pregledi, fejk pregledi, pregledi iz ciljanih zemalja, itd itd.
Za sva pitanja stojim na raspolaganju.

Ajd pusti na pp cenu za prave YT preglede.

od kuda dolaze ti pravi pregledi ?

1 Like

Zelite li boostati vas video i napraviti profesionalno?

ovaj software vam to omogucuje

Novi software sto koriste svi profesionalni streameri

koristite moj link za popust