Laburisti imaju problema s lozinkom

Obavijest administratora na web-stranicama nove Lesarove stranke Hrvatskih laburista:[quote=""]Dragi članovi i članice!!! KRATKO I JASNO! DA VAM NIJE PALO NA PAMET MIJENJATI DODIJELJENU VAM LOZINKU VIŠE IKADA I VIŠE IKOME!!! Dobili ste upute za ulaz na stranice i molim vas da se toga držite! NAPOMINJEMO kako je JEDNA lozinka namijenjena SVIM članovima (u ovom trenutko preko 600 ljudi). Lozinku, kao ni jedan drugi podatak NE SMIJETE mijenjati. PONAVLJAM, dodijeljenu lozinku koriste SVI članovi i članice! Ako ju netko promijeni, svi ostaju bez mogućnosti pristupa! HVALA! ADMIN

VAŽNA NAPOMENA: Od danas, svatko tko IPAK promijeni lozinku, mora platiti kaznu od 500,00 kn. Kazna se plaća kao donacija stranci za troškove održavanja ovih web stranica![/quote]

http://www.monkeyboobies.com/gallery/d/799-1/FacePalm.jpg

lol, odmah đonom na radnika…

LOL idesh :slight_smile: …PHP je smece, ovako je lakse zabranit izmjenu lozinke :sherlock:

Najgore je što svaki savjestan IT-ovac, ma koju ulogu imao - helpdeska, webmajstora, programera, ili tek nekoga koga pitaju nešto, mora uporno, dugotrajno i strpljivo svekolikom pučanstvu podizati svijest o važnosti lozinki i njihovom mijenjanju, o sigurnosti itd.

I onda ih ovako išamaraju. Pa ovi neće lozinku više mijenjati niti na svome bankovnom računu. :slight_smile:

Ovo je samo jedna od onih milijun sitnih stvari što svakodnevno dokazuju da su političari u prosjeku najnesposobniji dio populacije.
Po defaultu, oni “znaju sve”, a ustvari su takvi rigidni neznalice i hohštapleri da prosječnog čovjeka može mozak zaboliti od njihove gluposti.

Može screenshot ovoga? Kako nemam lozinku nemam pristup toj informaciji, a bilo bi zanimljivo napisat mali članak o tome.

Bojim se da nitko od nas nema lozinku. Izgleda da su ih obavijestili, pa su sakrili tekst. :slight_smile:

Ako je netko bio na stranicama prije, neka ne ide na stranice, već neka izvadi screenshot iz cachea.

Zanimljiv tekst o Lesaru na PoliWiki:
http://www.duper.org/gale/index.php5?title=Dragutin_Lesar
:smiley:
Obratite pažnju na logo (imajući u vidu da PoliWiki postoji bar dvije godine).

Edit: Kvragu! Kad sam pogledao prije par minuta bilo je trostruko više teksta.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja