Laufzeitfehler

Pokusavam napraviti asp.net skriptu za upload texta i slike. Text prolazi i uploada se a slika nece. Dobijem poruku “Laufzeitfehler” . Ne znam kako da prevedem na HR. Lauf=kad nesto radi , zeit=vrijeme, fehler=greska. Poslije vise nista ne mogu uraditi ni pokrenuti na serveru dok ne prodje neko vrijeme. Gdje se to vrijeme na serveru odredjuje da ga skratim npr. na 1 min?

Pozdrav svima

Mislim da bi “laufzeitfehler” prije značilo da skripta radi suviše dugo vremena, tj. da se stvar odnosi na ovaj parametar:

http://php.net/manual/en/function.set-time-limit.php

http://www.php.net/manual/en/info.configuration.php#ini.max-execution-time

Mislis da je greska u pisanju skripte? To mi se desava samo kad slike hocu uploadati. Radi se o ASP.NET-u. Imas li neko rjesenje za to?

Pozdrav

Ah, sorry, nisam uopće gledao u kojem je forumu tema. Ne znam ekvivalentne parametre za ASP.NET, samo sam pokušao interpretirati ovu riječ. Ali da, meni izgleda kao da se skripta predugo izvodi…

Ovo ne pomaže?

http://www.google.de/search?hl=de&q=Laufzeitfehler+asp


O.T. Tema je otvorena prije popišane 23 minute, upišite u Google “Laufzeitfehler asp” i ovo je prva tema na listi. To je prebolesno. :slight_smile:

Napravio sam do sada 5 razlicitih formi. Sve rade kad ih testiram na svom kompjuteru iz Visual Web Developer-a. A na serveru ne radi ni jedna. Mozda je greska u putanji [b]C:\temp[/b]?

FileUpLoad1.SaveAs(@“C:\temp” + FileUpLoad1.FileName);

Pa ako je shared hosting, ne vidim da ima šanse da imaš pristup u takav neki direktorij, čak i da nije problem u tome.

Skini stazu do skripte i onda konstruiraj relativno na to…

Da. Promijenio sam permisije na foleru. Sada radi.
Bio sad samo na bazu dao write permisije a zaboravio i na folder.

Hvala sto me podsjeti na to.

… i nemoj nikada hardkodirati putanje foldera, koristi Server.Mappath(’/temp/’)+fileUpload.FileName


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja