Lijeni milijunaš

Ako želite na pošten način zarađivati barem dodatnu plaću iz svoga doma bez obzira na krizu, ovo će biti najvažnija stvar koju ste pročitali u posljednje vrijeme

Analizirajući što strani internet-milijunaši rade da bi zaradili puno radeći malo te primjenjujući i prilagođavajući otkriveno na hrvatske prilike, autor Sanjin Frlan stvorio je sistem za zarađivanje na hrvatskom internetu.
Taj mu sistem omogućuje da bez novca, posebnih vještina i zaleđa zarađuje najmanje 56.671,44 kn mjesečno - a istim se sistemom i vi možete okoristiti u roku od 7 dana.

Ali postoji zamka…

Vjerojatno znate da na internetu postoji mnoštvo stranica koje vam lažno obećavaju da ćete postati bogat preko noći. Možda ste i nasjeli na neku od njih. 98% stvari o kojima govore je beskorisno. Preostalih 2% su donekle upotrebljive informacije koje ili već znate ili možete besplatno pronaći na internetu. Ako želite izgubiti svoj teškom mukom stečen novac, dragocjeno vrijeme, a možda i najbitnije - povjerenju u ljude, onda su ovakvi polu-proizvodi dobar izbor. Ako pak želite otkriti korak-po-korak proces kojim autor i njegovi učenici u slobodno vrijeme pokreću svoje profitabilne web stranice, evo dobrih vijesti

Javno objavljen sistem koji iz godine u godinu opetovano donosi milijunsku zaradu bez rizika.

Frlanov sistem je od sada dostupan na 3 DVD-a. Toliko je učinkovit da ćete pomoću njega biti u stanju pokrenuti vlastiti posao na internetu i zaraditi barem dodatnu plaću radeći u slobodno vrijeme. Taj sistem može biti najbolja investicija vašeg života. Jer, na DVD-ovima ćete otkriti ono što je autoru trebalo 11 godina da usavrši: kako na internetu zaraditi na način lijenog čovjeka. Zato je ovaj sistem i nazvao Lijeni milijunaš.

“Zaradite ili vraćam novac”

“Moja vjera u Lijenog milijunaša je tolika je da svim kupcima dajem 365-dnevnu bezuvjetnu 100% garanciju. Dajte mojem sistemu poštenu priliku i ako pomoću njega ne uspijete zaraditi minimalno jednu prosječnu plaću mjesečno te stvarati osobno bogatstvo za udoban život i sigurnu budućnost, vratite mi ga bilo kada tijekom idućih 365 dana i dobiti ćete natrag punu cijenu - bez pogovora”, svjedoči autor i nastavlja: “Hoćete li pogledati ove DVD-ove ili ne, neće utjecati na moj život - ali hoće na vaš!”.Započnite odmah.

Pročitati sve možete ovdje
http://www.lijenimilijunas.com

ti se zajebavas ili si otvorio s namjerom da popljujemo lika?

Pustite josipa, on je zaradio koju kunu za ovaj post. Za ostale je najbolje ignorirat.

Tema je preseljena u Reklame jer se radi o komercijalnom postu.

ne, ne zarađujem niti kune od njega. Samo sam otvoria temu da pokažete svoje mišljenje o ovome…

Ajd doduše malo ste se potrudili izmjeniti.

pa napisa sam na bugu prvo i ovdje (smatrajuci da cete vi bolje komentirat ovaj projekt), zašto ne?? Ako kažem da kune nisam dobio od ovoga onda nisam, nemam šta lagati… Pročitao sam stranicu i skoro sam nabavio ove cdove, ali sam slučajno naša lika koji mi je objasnio princip njegovog dvda i rekao kako ja već to znam i da mi se ne isplati uzimat nešto tako…

Zar ne smijem od vas tražit mišljenje za ovo??

Ma bravo. Otišlo u Birtiju jer tamo ovakve teme i spadaju (ili Smeće).

Josipe, meni je žao što ne čitaš pozorno postove na ovom forumu.

:rotfl:
Ja ću napravit stranicu vrijednisiromah.com - dijelit ću novce koje sam teškom mukom zaradio.

Ova Birtija se pomalo pretvara u Kantu za smeće. Imamo već jednu temu o tome s najviše postova valjda u povijesti foruma. U njoj je rečeno sve što se ima o tome reći. Zapravo i puno više nego je trebalo reći.

Mislim da nitko neće imati ništa protiv ako ovo zatvorimo. Čisto da se nema sada pet aktivnih tema o istoj stvari.

Ako mislite da je enormno važno i o ovome trkeljati, recite, pa ćemo otvoriti i ovu temu.