Link building 2020

Koje metode osim guest postova koristite? Nisam par godina radio nista sto se tice link buildinga, ali nedavno su mi igrom slucaja u top 20 skocili neki sajtovi koje sam davno otpisao, a mogli bi i na samo vrh uz neki poguranac.

Mislim da su guest postovi i eventualno snazni homepage linkovi, trenutno jedini dobar nacin za ciljani link building.

2 Likeova

Forumi i danas mogu dosta pomoći. Ja ih koristim. Link iz objave, ako je site ok, također pomaže. Koristim i takve objave .

Mogu reći da imam u zadnjih godinu i nešto dana puno upita za guest post. Neki su spremni platiti stvarno velike novce za objavu posta na starijim portalima tako da bih rekao da kombinacija guest posta na etabliranim stranicama ima SEO učinka.
Nitko od kupaca kroz članke ne očekuje direktne posjetitelje što je isto razlika u odnosu na prošlost davnu

1 Like

Objavis kod nas gueest post na tntportal.ba :wink:

1 Like

Najbitnija je tematska relevantnost linkova i da se nalazimo unutar naše niše ili podniše
Orgaski rast - mogu pomoći: postovi na forumima, guest post, portali za pitanja i odgovore (Quora,Reddit… ) ali mora biti kontinuirano. I onda interlinking (za prebacivanje link juice) !

Radim to jer svi još uvijek rade. Morate raditi stvari uravnoteženo. Članak podnošenje, podnošenje kataloga, komentar na forumu, komentiranje blogova, web.2 itd. Svi oni djeluju ako se stvarno fokusirate na to da ih radite na sličnim web lokacijama koje vam stoje na polju industrije i tema.