Link building putem footera

Imam jednu zamisao, sada da pitam Vas webmastere za mišljenje. Što mislite i dali bi to nekog zanimalo. Vlasnik sam jednog template studia gdje se rade teme za SMF forume. E sada ideja je sljedeća. JA napravim temu (u rangu premium tema, kvalitetniju od free), uskladim ju sa politikom službene stranice SMF i postavim u download za free. Tema će jako brzo biti downloadana i postavljana na stotine domena. Pogotovo ako je kvalitetna. Imam autorsko pravo postaviti Link ili što već želim u footer.

Uzmimo primjer da na to mjesto stavim link po dogovoru. U obzir uzmimo kao + da sam tamo dobio status teme mjeseca za jednu free temu što sam napravio i da su dosadašnje teme koje sam objavljivao tamo bile dosta siromašnije. evo ih:

http://custom.simplemachines.org/themes/index.php?action=profile;u=281556

Koliku naknadu bih mogao tražiti za to?

NEEEEEE!!! PENGUIN ALERT!!! ALERT!!!

Ta vrsta reklamiranja je history sada definitivno. Prije linkovi u footeru su bili bezveze no nisu nikom skodili pa onda ajde jos je islo ako ne skodi, ali sada kada ti Pengvin stisne pljusku i shebe cijeli site je to veliki NE!!"!!!

Sve je OK dok spameri ne instaliraju temu :wink:

http://wpmu.org/wordpress-penguin-google-matt-cutts/

Hahaha, mislim da sad cemo imati onpage seo koji ce biti sad ove zime opet malo smanjen, koliko neznam, mozda jako pa da onpage seo takodjer nebude bitan, pa offpage seo za svoje stranice se neispalti jer ako nesto krivo napravis sve ode kvragu… pa je bolje da se uopce ne radi. I onda GOLDEN COMPETITION SEDO(Search Engine De-Optimiziation) ili bi to mogli zvati kao SED. Search Engine Deoptimization. Gdje jednostavno otvoris niche site recimo Weight Lose i dodas jako doabr content (500 rijeci plati 20$) i ostalo nista ne diraj… Lijepo koristi ranktracker pogledaj prvih 10 competitora i idemo: scrapebox po viagra komentiranim blogovima, senuke po smf napustenim forumima, ubaci u webdirektorije i to sve radi s jednom kljucnom rijecju Weight Lose.

Black Hat nakon ovih updejta nikad nece biti crniji!!! A white hat nepostoji, ako mislite da je White Hat kvaliteno pisanje clanaka ja mislim da to nemoze zvat White Hat, to mozemo zvat Kvalitetno Pisanje Clanaka. Google je upravo ubio White Hat i black hatterima dao ultimativnu moc unistavanja konkurencije sa programima koji vec postoje.

Bas me zanima kako ce to izgledati…

P.S. Ako ste koristili google trazilicu u zadnje vrijeme vidite neke cudne resultate. Zadnji put sam trazio neki review i nisam ga mogao naci niti na prvih 5 stranica. Dalje nisam isao.

[quote=“JohnWizzer”]Sve je OK dok spameri ne instaliraju temu :wink:

http://wpmu.org/wordpress-penguin-google-matt-cutts/
[/quote]

[quote=“dadaas”] Google je upravo ubio White Hat i black hatterima dao ultimativnu moc unistavanja konkurencije sa programima koji vec postoje.

Bas me zanima kako ce to izgledati…
.[/quote]

Zar je moguće da je google otvorio vrata uništavanju konkurencije linkanjem na warez i spam sajtovima?

Sigurno da je. Samo google ce to kompenzirat, kako, i na koji nacin neznam. Nesto sam citao tipa da u webmastertoolsu ti javis da nisi gradio linkove nego da je to netko drugi i onda oni te linkove nuliriziraju tako da nemaju nikakvi efekt… Ali to su ti samo price… Al da na sljedecem updejtu mozes unistiti nekoga sigurno da je… Mozda neki top hot sitevi nece biti unisteni black hatom, ali neki micro niche competitioni se lako mogu na ovaj nacin unistiti, pogotovo ako se radi o webmasteru koji je retired ili ne prati bas…

[quote=“JohnWizzer”]Sve je OK dok spameri ne instaliraju temu :wink:
WordPress, Penguin, Google and Matt Cutts’ take on WPMU.org[/quote]

Jel nitko od vas nije pročito i komentare, na kraju dođe do toga da web WPMU.org ima 700 000 baclinkova, a od toga ih više od 95% otpada na samo dva anchor texta, i više od valjda 98% ih vodi na naslovnu stranicu…

Pa ako ćemo pravo, školski primjer stranice koja bi mogla bit pogođena s google-ovim updateima, nema tu puno priče netko s warezom, spammom ili ne znam s čime instalirao temu…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja