da li pojačavaš te linkove drugim linkovima? da li ih gugl indeksuje? gugl poprilično neindeksuje u posljednje tako da me ne bi čudilo da se većina tih stvari neindeksuje uopšte. da li se ti beklinkovi vide u WMT?
Hoces i sebi postavljati sve te linkove i ako da, hoces to raditi sam ili imas nekog?
Za vecinu linkova se ceka od 3 do 5 nedelja da postanu vidljivi… ima odlicna tehnika da se google natera da ih indeksira 100% ucinak i ne samo da ih indeksira vec im i povecava LRT power i LRT trust. Ali o tome necu ovde da pisem jer spada u Black hat. Uglavnom, imam svoje metode koje su se pokazale dosta uspesne.
Postavljam i sam ali i imam nekoga ko postavlja. Za svaki sajt linkove postavljam postepeno ne radim ono… jedan tekst, pa da ga lepim po blog platformama, trudim se da kvalitet teksta bude isti kao da ga radim za svoj sajt. U tekstu stavljam po 2 anchor teksta sa kljucnim recima za temu. Kada postavimo tekst onda ga delimo na vise drustvenih mreza kako bi googleu poslali pozitivan socijalni signal, a onda radim na tome da backlinkovi u tekstu dobiju klikove kako google ne bi mogao da ih zanemari i kako bih ih indeksirao.
Sve u svemu, postavis linkove, malo poradis na njima da se poguraju i za oko mesec dana dobijes linija pocne da se krivi, na svakom sajtu bez izuzetka.
Super tema!
Pitanje, kako se registrirati na Technet blogger ?
na objavljenom tekstu sa “a href” metodom mi ispadne no-follow link
Iz osobnog iskustva preporucio bi svakome da prije nego ostavi link bilo gdje, prije toga provjeri spam score stranice.
Upravo mi danas pao ranking jer sam jucer postavio link na stranicu koja ima ss preko 10% misleci nema veze - ima veze.
Koliko vidim potreban je ‘join code’ za otvoriti acc…
Easyfie je no-follow
anotepad.com je no-follow
https://www.livejournal.com je no-follow