Livescore skripta

Dakle želio bih imati svoju webstranicu sa rezultatima uživo. Što se tiče programiranja, poznajem HTML, PHP, Javascript, CSS te AJAX. Guglao sam puno o ovome ali jedino što sam uspio pronaći je skripta gdje integriram zapravo rezultate sa druge livescore stranice na svoju sa njihovim reklama itd, a ja ne želim nikakve reklame već želim potpuno moju livescore stranicu.

Lijep pozdrav

onda potrazi web servise na oficijelnim stranicama liga, te napravi da prikupljas inormacije sa tih servisa svakih minut ili koliko ti odgovara.

Može mala pomoć kako bi to napravio? Ako misliš na php parsing nisam baš toliko vješt u PHP-u.

Imaš servisa za kojih 300$ na mjesec i dobivaš rezultate. Jedino da preko njih ideš možeš dobiti nešto live i kvalitetno.
Ili pak možeš parsirati ove stranice koje daju live rezulate.

http://www.livescore.in

Ne razumijem što si htio reći ovime? Ja sam naglasio da ne želim NIKAKVE reklame, a ako koristim ovo na dnu će mi pisati “Provided by Livescore.in

I mene je ovo prije nekih mjesec dana zanimalo, i našao sam par tih stranica koje nude da ti naprave skritpu, i da preko njihovog tog ssustava koji održava X000 ljudi, i poslao mi je cijene:

Samo nogomet, 25 najvećih liga - 350€/mjesečno
Samo nogomet, sve lige - 600€/mjesečno
Pet sportova - 1000€/mjesečno
Sedam sportova - 1200€/mjesečno

Upravo ta firma surađuje s Rezultati.com, a ja sam tražio nešto slično tome, a oni su rekli da dobijam skoro pa identično za gore navedene cijene.

Naravno, odustao sam od toga. :slight_smile:

Ma uz malo znanja mozes sebi ovo sam napraviti, zakupis VPS, te bi tako imao troskove od nekih 30$ mjesecno, za VPS.

Malo znanja? Sumnjam da ovo može netko s malo znanja realizirat.

Otvori rezultati.com i pogledaj kakve sve dodatne informacije nude uz onu osnovnu uslugu koju nude (praćenje rezultata).

Da bi takvoj stranici bio konkurencija, moraš imat ili barem jednako dobru ponudu ili čak bolju ponudu zbog čega bi posjetitelji te stranice prešli kod tebe. Sve ostalo je bačen novac i trud.

[quote=“mrcina”]Malo znanja? Sumnjam da ovo može netko s malo znanja realizirat.

Otvori rezultati.com i pogledaj kakve sve dodatne informacije nude uz onu osnovnu uslugu koju nude (praćenje rezultata).

Da bi takvoj stranici bio konkurencija, moraš imat ili barem jednako dobru ponudu ili čak bolju ponudu zbog čega bi posjetitelji te stranice prešli kod tebe. Sve ostalo je bačen novac i trud.[/quote]

Pa dobro ne znaci malo svima isto ;)…

Ako zna neke osnovne stvari lako moze to prositi na onoliko koliko bi mu bilo dovoljno. Parsiranje nekih XML, html fajlova po meni spada u osnovne stvari. Mislim da ove sve informacije je moguce naci na stranicama lige petice, te ih prevsti putem google translate, i kao takve ubaciti u bazu.

Ja sam radio nesto slicno, i to kad sam bio pocetnik sa webom.
Rezultati.com cesto koristim, ali bi takvu stranicu sa pozadinskim dijelom koji kupi podatke, mogao zavrsiti za nekih 30-ak dana, samo ne vidim smisla ici u nesto takvo, jer je konkurencija jaka.

Bog.
Evo vidite što sam našao uskoro. Čak mislim da li da ne uradim neki livescore samo zbog ponude… Te cijene su mnogo niže od bilo koje konkurencije… A također oni nude i video live stream!
http://livescorefeed.net/

imam ja skriptu prikazule livescore rezultate skoro svih sportova,sa skoro svih servisa


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja