Ljetni portal

Pozdrav ekipa,
dakle ovako, zanimaju me više komentari ideje (Jel dobra ideja? Hoće li bit štogod od toga? i sl.), onda me zanima jel’ izabran template oku ugodan?

I zanima me jel pogođena vrsta sadržaja? (Nema ga još mnogo, no evo počinjemo polaku prijatelj i ja), e da i forum, organizacija kategorija i podforuma, kako vam se čini?

Ljeto.in

P.S. template je odabran s neta, nemojte popljuvat nisam još uvjek do kraja dovršio studiranje web dizajna…ne zamjerite!

Hvala,
LP

Ja ti mogu reći da sam se napatio sa hoteli.in domenom i da sam na kraju prešao na gTLD domenu. Ima dobrih “indijanskih” domena ali nisu vrijedne truda.
Možda su hoteli bili prejak KW, tko zna.

Sretno.

Neznam, vidit ćemo…
Hvala! :smiley:

Kad je u pitanju ljeto, mislim da ste skroz fulali template. Po meni opce nebi trebalo bit crne boje, posto nije dovrseno,valjda cete to promijenit. Eto, toliko od mene na prvi pogled.

hvala :smiley:

yup, potpuno se slazem.

domena, kao što je rekao trnac, promašaj…prije mjesec dana sam je ja htio kupit (baš tu ljeto.in) al nakon spike po forumu odustao sam jer vidim da je problem s pozicijom…

dizajnerski, opet mi je minus jer je sve nekako nabacano, templejt koji je maznut i sl.

ideja kao ideja je dobra jako i to je ono što mi se sviđa, jedino opet da se vratim na ime, ime LJETO predstavlja nešto samo hrvatima od kojih jako malo možeš očekivat u turizmu (po pitanju svega hehe) :slight_smile:

Moze neko objasnjenje ovog “spike” i problemi sa pozicijom sto se tice domene? Kuzim sto se dogodilo ali ne i zasto i kada se to dogadja i u kojim jos slucajevima tj koje jos domene treba izbjegavat?

To je indijska domena i to ti sve govori.

Pa sada, nisi mi puno rekao, jasno mi je da je indijska domena i bez toga ali mi nije jasno sto se dogadja tj sto su indijci radili da je na zlom glasu, nisam u toku sto se toga tice :slight_smile:

čini mi se da je to spika slična priči o .info nastavku domene na što bi rekao- dobra optimizacija i kvalitetan sadržaj paš’ vidjeti u šta si ulupo’ vrijeme.
mislim da baš i psihološki nisi potrefio boju, ljudi koji traže ljeto sigurno neće tražiti vrućinu nego hlad , vodu i odmor, osim ako ne reklamiraš u zimsko periodu ljetovanje na npr. karibima kad je kod nas i drugih ciljenih skupina hladno i kad odgovaraju tople boje sajta

Šaraš s bojama oko natpisa ljeto.in koji bi predpostavljam trebao biti neka zamjena za logotip, brand izgrađuješ na paleti boja koja je totalno ni po kojem kriteriju zaokruživa.
Svetlo zeleni meni nekako mi se na tom položaju nikako ne uklapa mada je vjerojatno bojaa ista s bojom linkova na stranici.
Dobro došli - blijeda isprazna boja u ovj kombinaciji na narandžastoj pozadini također mi je promašaj (ko odbojan naglasak kad nekom kažeš dobro došli).

U me ispljuvaše, al neka bar znam na što ću pazit i što ću popravljat :smiley:

Sam bi htio prokemtirat, template nije maznut, ima back link…tak da eto…svima vam hvala na kritikama, očito još imam mnogo posla :smiley:

Pozadina je živi užas, žari me u bulju :cool:
Probaj staviti neku nebesku plavu (nježnu boju). Ovak umara, a cilj da odmara :kriza:

ok, ok…hvala :slight_smile:

Boje su opasne po zdravlje. Od onog dobrodošli na ljeto.in mi se zavrtilo u glavi.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja