Medicinski sajt SvetMedicine.com

Adresa sajtaSvet Medicine Na Dlanu

Molim za kritike i predloge u vezi dizajna.

Teznja je da bude sto jednostavnije i pristupacnije korisnicima.

Meni super izgleda, samo onaj pixelizirani banner u lijevom gornjem kutu bi trebalo zamijeniti nečim naprednim i oku ugodnim.

hvala na kritici.
zaista je taj baner loseg kvaliteta i prilicno je zastareo ali trenutno kao autor nemam ideja jer sam previse okrenut sadrzini. iz tog razloga i pitam Vas za savet :smiley:

Jos jednom hvala na odgovorima

Da nebi ispalo da solim pamet, ali kada se malo zagledam u naslovnicu vidim samo gumbiće detaljnije koji se izdvajaju iz web stranice te odvlače moje oči na njih. Možda da probaš naslove nekako istaknuti (njih u zelenu možda), a gumbiće detaljnije stopiti sa dizajnom, tj. u plavo staviti. Jer ipak je vijest glavna tema.

I ne bi bilo loše kada odeš u članak, da naslov članka staviš veći font slova te cijelokupni sadržaj (text i slike) odmakneš od rubova, ono od oka 15-20 pixela. Logo Svet medicine bi malo povećao. Nisam developer, ali oči imam.

Obavezno promijeni font slova u linkovima (o nama) i (marketing) u normalan font slova kao i u člancima jer taj ti font nije ozbiljan nikako. Ovo su promjene koje bi ja učinio, možeš se ali i ne moraš složiti s mojim mišljenjem.

Ostalo sve super, naslovi menija su naglašeni, sve boje su dobro usklađene, nema previše ni jedne. Reklame su tu ali nisu nametljive.
Dobra web stranica posvećena sadržaju kojeg ima. Sviđa mi se jako. Izgleda doktorski i baš kao baza podataka za učenje. Da sam doktor vrlo rado bi se vraćao na nju. :slight_smile:

@ndukic

Hvala na svim savetima…pokusacu ih implementirati :smiley:


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact