Mejl od adsensea

A vidite kakav sam lipi mejl dobija od adsensea;

Ova je poruka poslana s adrese e-pošte koja služi samo za obavijesti te ne prihvaća dolazne poruke e-pošte. Ne odgovarajte na ovu poruku.

Poštovani,

Nakon provjere naše evidencije, utvrdili smo da vaš AdSense račun predstavlja rizik od generiranja nevažećih aktivnosti. Budući da je naša odgovornost zaštititi AdWords oglašivače od pretjeranih troškova zbog nevažeće aktivnosti, ustanovili smo da je potrebno onemogućiti vaš AdSense račun. Neisplaćeni saldo vašeg računa i Googleov udio u prihodu u potpunosti će se refundirati oštećenim oglašivačima.
Nadamo se da shvaćate da moramo poduzeti takve korake da bismo održali učinkovitost Google sustava oglašavanja te posebno odnosa oglašivač-izdavač. Shvaćamo da vam to može prouzročiti neugodnosti te se unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji.
Imate li nedoumica ili pitanja o radnjama koje smo poduzeli, o tome kako uložiti žalbu na tu odluku ili općenito o nevažećoj aktivnosti, više informacija pronaći ćete na stranici
http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153
.

S poštovanjem,

Google AdSense tim

A nisi valjda na sajtovima pisao o HDZu i radničkim klasama :slight_smile:

Ne. Neki entuzijast mi je klika po reklamama a ja neman način da saznan ko.
Zarađiva san oko 2 E godišnje a u prosincu mi je neko nabifla 10E.

Šteta šta se nisi uspija obranit od click bombinga.

Vjerojatno i je tu problem. Sa tom godišnjom zaradom nisi ni trebao postavljati adsense. Meni je rođak, misleći da pomaže, 10-ak dana svakodnevno klikao. Ako imaš na toj stranici preko 10 000 dnevnih prikaza, velika vjerojatnost je da će ti čak i te klikove platiti. Međutim, ako ti je ta radnja zbroj mjesečnih klikova… u problemima si, dobiš pismo od gugla.
Šteta, možda ti neka stranica napravi boom (možda dobiš inspiraciju kad se crveni vrate na vlast :)) pa ćeš morati kemijati za acc. Vidiš što ti je kapitalizam, i kome sad da se žališ?

Kako san ja moga znati kolika će biti zarada ako ne probam?

Ja sam svih ovih godina koliko san bija u programu kliknija nekoliko puta jer me oglas jako privlačija. Nisam klika zbog varanja!!

[quote=“poros”] kad se crveni vrate na vlast :))[/quote]To neću doživiti. Marx je prognozira slom kapitalizma u 21. stoljeću i to se upravo događa. Gotovo je! Finito!! Sredinom stoljeća će na ciloj zemlji vladati komunizam.

[quote=“Gigolo”]
Ja sam svih ovih godina koliko san bija u programu kliknija nekoliko puta jer me oglas jako privlačija. Nisam klika zbog varanja![/quote]

Da si dobro pročitao pravila vidio bi da ni u kom slučaju ne smiješ klikati na svoje oglase. Mene su neki uglasi privukli na mojim sajtvima pa nisam nikad kliknuo, jenostavno sam pročitao adresu oglasa i upisao je.

[quote=“sime_zd”]Da si dobro pročitao pravila vidio bi da ni u kom slučaju ne smiješ klikati na svoje oglase. Mene su neki uglasi privukli na mojim sajtvima pa nisam nikad kliknuo, jenostavno sam pročitao adresu oglasa i upisao je.[/quote]To je pozitivno!

Ja sam dobio takav e-mail zbog toga sto sam u jednom mjesecu imao 2x vise posjeta!

Preglupo :S

[quote=“chida”]Ja sam dobio takav e-mail zbog toga sto sam u jednom mjesecu imao 2x vise posjeta!

Preglupo :S[/quote]sumnjam da je do toga…meni je jedan mjesec bilo cca 100 posjeta dnevno i onda sam roknio adsense na PTC skriptu (sajt) i bilo je cca 5000 posjeta dnevno odjednom i čak su me isplatili (iako se stavljanje oglasa na takav tip sajta ne smije)…tako da nije sigurno zbog više posjeta…meni su sad opet pale posjete i nitko iz google-a mi nije poslao ništa

Klikanje iz radoznalosti na svoje oglase (ako tiklikovi nisu vecina) ne bi trebao prouzrociti ban. Vecina vlasnika posjecenih stranica klikne kad uoce nesto zanimljivo (ne zamaraju se predpregledom ili ukucavanjem URL-a). Google te klikove jednostavno ne plati.

[quote=“chida”]Ja sam dobio takav e-mail zbog toga sto sam u jednom mjesecu imao 2x vise posjeta!

Preglupo :S[/quote]
LOL. Zelis reci da su ti oni napisali opomenu zbog povecanja prometa? Svasta se ovdje moze procitati.
Preglupo :S

[quote=“poros”]

LOL. Zelis reci da su ti oni napisali opomenu zbog povecanja prometa? Svasta se ovdje moze procitati.
Preglupo :S[/quote]

Ali nisam napisao na koji nacin sam dosao do posjeta! Razmisli malo!!!

A danas san dobija PIN. Kako to protumačiti?

Pretpostavio sam, svejedno opet preglupo
Pozitivno je što nisi izgubio acc na svoje ime, valjda će ti to biti dobra pouka kad za 4-5 godina budeš punoljetan.

Imaš lijepu uspomenu, ja svoj još čuvam.

Imam ga i ja. Uff, kad je to bilo, još dok oglase nisi smio imati na HR stranicama. Jel se što promijenilo?

Mislim da nije, ja sam svog dobio prije 3ipol g. i isti je kao tvoj


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja