Meta Bonus zarada, Meta Bonus

Pokusava da vrati omladinu, i aktivne korisnike. Kod nas su vecinom stariji, poput mene koja ne koristi tikotok i instagram, a mi stari slabo “ocijukamo” :melting_face: . Odose na tikotok, twitter se pojacao, Telegram zagrmio na trece mjesto, i mislim da je Telegram za Metu raka rana. Ja sam se sve nadala da ce da vrati IA ali nista, ili da barem pusti domet linkovima, ali nece, tako da se svi okrecu drugim mrezama. Mislim da ni bonusi ne pale, mnogi se zale da im se ne placa po zaslugama.

1 Like

Dodao sa admina iz Njemacke. E kako sad dobiti taj Bonus?

Cekas dok ne pozovu, nekad nema obavijesti pa povremeno provjeravaj status monetizacije

Mogu li ja iz BiH vidjeti taj poziv i status ili mora on sa svog profila iz Njemačke?

Mozes……………………………………….:

Gledam onaj Kristijan Ilicic ima na reelsu reklame m

Fb sam stavi reklame i ako on nema nista odobreno. Bilo je i na reelsu od večernjih itd…

1 Like

upravi su testirao sam sa video ne racuna uopste

3-4k bi se moglo bez muke uzimati na vise stranica po ovom sto sam ja do sad vidio…

Ja sam dodao admina iz Njemacke ali evo vec 7 dana idalje stranica nije pogodna

Ma nije to samo mjerilo gledaju ocito po necem drugom ja imam 10-15 stranica sa istim adminima. Samo dvije dobile taj poziv i to na te dvije otvorio sa adminom iz BiH…bio poziv prihvatio i to je to

Znaci moze doci poziv i ako nemas admina iz podrzane zemlje?

Ima kod mene strani admin ono stoji bezveze ali kazem ti prihvatio sam poziv sa ovog drugog…sad kako oni to salju nemam pojma

Kako kad dodate strane admine cije placanje stavite?
Meni su kod namestanja placanja napisali da nisam iz pogodnog regiona i ukinuli Stars.

Jesi dobio pozivnicu?

Ma jok kakvi. Idalje isto stoji

Meni su bili poslali za jos par stranica ali sam stimao ovu isplatu pa ako sve bude ok aktivirat cu ih.

Mada je drastican pad drugi mjesec, prvi je bio bas dobar kad su dobro placali. Sad je to kikiriki ali dodatna zarada na vise stranica nije lose

1 Like

Ne znam zbog cega jos nema. Dodao sam druga iz Njemacke za admina. Ali idalje nema pozivnice.

Šta objavljuješ najviše? Kakav je reach? cijena?

Ma nemam pojma po cemu to dodjeljujju imam 3-4 stranica jace 1000 puta sa istim adminima i nije dosla pozivnica.

Ma sliku jednu dnevno ili jednu u dva tri dana. Cijenu nemam pojma kako dodjeluju na pocetku je dobro bilo. Sad gledam na preko 2000 lajkova 10$ na jednoj objavi.

Pozdrav raja,
Nisam dugo pisao na neku temu, ali me ova tema veoma zainteresovala. Imam FB stranicu od nekih 45k pratioca i prije 2 mjeseca vidim mogucnost zarade putem “Performance Bonus” onako kliknem povezem iz radoznalosti, kazem sebi ionako objavljujem iz zabave sadrzaj, nemam nikakvih prihoda od toga, pa da probam. Vidio sam po internetu da se velike cifre mogu zaraditi, ali sam jos bio skeptican jer sto ce neko meni dati pare sto objavim tamo neku sliku, tamo neki tekst koji je kopiran i sl.
Krenem i Saberem od 4. Sep do 4. Okt nekih 42$ od toga na Business Suite mi prikaze da je za isplatu 38$ ostalo nakon obracuna.
Bosanac sam ali sam nastanjen u Njemackoj tako da sam postavio njemacku adresu, dao porezni broj i povezao PayPal. Citajuci negdje mislio sam da nije moguca isplata u Evropi na paypal osim ako imam 100$ zaradjeno.
Kad 23. Oktobra iznenadjenje legla je prva uplata tih 38$.
Od pocetka Oktobra do danas nekih 150$ pa cemo vidjeti koliko ce 4. Novembra skinuti “nevazece zarade”.
Jos ne znam sta tacno odlucuje zaradu, znam na postu imati 60-70 lajkova i par komentara, a da vise zaradim nego na nekoj slici od 150-200 lajkova i dosta komentara. Uglavnom pozitivna stvar i meni kome ne treba neka velika zarada, ovo dodje razonoda i nacin da se neki dodatni dzeparac zaradi u ostalom sve i da zaradim preko 520€ mjesecno moralo bi biti oporezivano, tako da mi je ovaj iznos 100-200$ dovoljan.
Interesuju me vasa iskustva jer vidim da tema i nije toliko popularna po forumu inopcenito forumima (nasim).
Lp

2 Likeova