Meta Options in Menu pomoć

Bok.
Napisao sam u Meta Options u Meniju posebne podatke.
Ali kada osvježim stranicu, ona i dalje prikazuje glavne Meta podatke, koje sam u Global Configuration podesio. A ako te podatke maknem, obrišem i ne napišem ništa, nego je prazno, onda mi ništa ne prikazuje. :S
Kako da podesim u Joomli, da za stranice gdje nema posebno naveden meta podatak, da uzima iz globalnog, a ako se stavi lokalno novi podatak, da za taj izbornik uzima te podatke?
Pretpostavljam da čim se unese kod izbornika meta podatci, da bi oni trebali prepisati one glavne, ali to kod mene na Joomla 2.5 verziji jednostavno ne funkcionira. :S

Saznao sam u čemu je problem. Komponenta Yo Flash koju koristim nije napravita sukladno pravilima za Joomlu. :S Tako da zato podaci koje stavim u meniju, ne prebrišu glavne podatke. Dalje to funkcionira u redu na običnim linkovima. Ima tko kakvu ideju za pomoći riješiti problem?

Problem je riješen. Komponenta se zove Easy Frontend seo ili tako.
Ona omogućava da ubacim meta podatke, bez obzira na kaoju se komponentu odnosi. Tako da ako netko ima problema s komponentama koje nisu napravite prema Joomla pravilima, onda mogu s ovom komponentom ubaciti direkt metapodatke.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja