Midas Network - Iskustva

Da li je neko probao ovu mrezu? Kakva su iskustva, kako placaju?
https://www.midas-network.com

Niko nije koristio? Vidim da mnogi domaci portali imaju…

Pozdrav,

Možeš se javiti na mail [email protected] pa prođemo sve mogućnosti i benefite platforme.

Pa pisi ovde, mislim da ti je u interesu da svi znaju sta i kako nudi ova mreza.

1 Like

https://www.midas-network.com/hr#izdavaci imaš na webu više informacija, ako si zainteresiran javi si na kontakt formu za više detalja i javit će Vam se osoba zadužena za portale.

Ako hoces da unistis sajt slobodno koristi Midas Network, ali moj ti je savet da ih zaobidjes u sto sirem luku i ne samo tebi , nego i svima ostalima. Ja sam radio sa njima na jednom sajtu koji je imao prosecno od 7000 do 10.000 posete dnevno, kada sam stavio Midas Network plugine traffic je naglo poceo da opada , vec drugi dan sam imao tri puta manje ljudi na sajtu, treci jos toliko, a cetvrti dan jedva da sam imao 10 coveka na sajtu, a bogami u nekim trenutcima ih je bilo i nularica. Jedino su mi prvi dan poslali oko 1500 poseta i napravili su mi haos , jer su te posete izgleda neki botovi koji su mi kliktali po reklamama , pa mi je CTR otiso iznad 8% , tako da me umalo nisu banovali. Sto se tice zarade od njihovih reklama … to je jos smesnija prica… drugim recima ne mozes da zaradis nista. Kada sam im napisao da imam problem i da mi je sva publika otisla sa sajta, rekli su da ce proveriti … a znas kako su proverili, tako sto su mi ugasili nalog … to sto ti od njih stigne je beznacajno i ne koristi nicemu, jedinu korist imaju sajtovi kao sto je Kurir, Alo, Informer i ostali koji ih placaju da im dovlace publiku. A cik pogledaj na Kurir ili neki jaci sajt da stoji link tvog posta… NEMA NISTA , PISE KAO DA TI DODJU POSETE ODATLE , ALI TO JE SVE SAMO LAZ.

2 Likeova

I da zaboravih da ti kazem , za cetri dana koliko sam ih drzao , kod njih sam zaradio 8.50 dinara… a i to su mi maznuli kada su mi iskljucili nalog… ali neka im , oprastam im.

4 Likeova

Godinama surađujem s njima na hrvatskom portalu, a zarada je i vise nego izvrsna (veća od Adsensea), kao i cijela ekipa koja radi u Midasu. Svima bi ih preporučio!

1 Like

Da li ima neko iskustva o postavkama rss fida da bi povlacio clanke sa sajt? Posto imam problem sa time.