Mijenjam Paypal novac u novcanice

Saljem novac sa paypala direktno na Vas paypal racun u zamjenu za novcanice, iskljucivo osobna primopredaja, mjesto Zagreb. Minimalni iznos zamjene 100US.

Sta je pjesnik hteo reci,

Hoće da izbjegne poreznu :smiley:

Mozda , ali nisam se jos sreo sa opcijom da sa paypala mozes poslati novac na TUDJ racun sem svoj ,a samo od 2000 radim sa paypalom,

S paypala na paypal račun je mislio vjerovatno. Pošalje ti 100$ na paypal račun a ti njemu iz ruke u ruku 100$. Ispravite me ako griješim.

tim121 - 1 bod
porezna - 0 bodova

@brane333
deda, ne zezaj…

@Eldar

Ne grijesis.

Može li tražiti refund?

mogu, ali dok ja zatrazim refund novac povuces na karticu i mirna Bosna.

ps kada bi bio slucaj prijavare i sl.

Može naravno, ali neće mu Paypal tek tako vratiti novac :smiley: Bez bilo kakvog dokaza. Do tad poj’o vuk magarca, pare spič*ane sam Bog zna gdje hehe.

Upravo to, ako zelim zatrazit svoje pare natrag toe proces koji nitko ne zeli proci, do tada onaj kojem saljem ima jedan klik do “povuci novac na karticu”. Paypal se moze j***** :slight_smile:

Nije baš tako. PayPal account je u tom slučaju bezvrijedan (u minusu) i vlasnik se mora zajebavati sa novim koji mora otvarati na lažno ime, i prijaviti iste kartice na njega… Nije to bezazleno kako ti želiš predstaviti

1 Like

steta je ovde bilo sta vise reci,

1 Like

Zajebancija u svakom slučaju.

Ne zelim ja predstaviti nista, kazem onako kako jeste, ako zelis refund novaca treba dokazat a do onda primatelj moze 10x povuci novac na karticu.

Ovo teško da bi imalo razuman webmaster prihvatio… Na ponudu mislim.

Pokusaj poslat novce nekom pa makar par dolara i pokusaj zatrazit refund i neka primatelj fino odluci istog dana povuci novac, zanima me kako ce ovaj koji salje dobit refund. Ja mislim da vecina prica stvari napamet bez iskustva. To sta ti kazes ne pije vodu. O kakvom ti razumnom webmajstoru…

Koju pogodnost ima taj što ti da keš u ruke? Mora izgubiti vrijeme da ti preda novac a dobije isto koliko ti je i dao. Čak i da nudiš 5% za uslugu ne bih rizikovao.

Šta nije ako odabere Send to friends and family da nema mogućnost refunda.

Nemas sta riskirat, sve sto sam mislio to sam napisao, jasno je meni da su ljudi oko ovoga sumnjicavi sto je sasvim normalno i razumno, no obzirom da sam ovdje vec duze, kupio sajtove, adsense naloge, coine i sl. ukazuje da nisam napravio nikom na stetu osim sto sam ovdje bio prevaren za stotinjak EU sto sam prijavio moderatoru… nemam se ja za sta opravdavat, pogotovo ne za par stotinjaka dolara koliko okrenem u par svojih sati… Osobno ne poznajem nikog kome treba novac na pp, ako kome zatreba nek javi ak ne ignore…

Zašto bi netko dao keš, dobio novac na paypal a onda ga povukao na karticu? :thinking:``

1 Like

Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja