MIšljenja i kritike - Oglasnik 24

Svi dobro namjerni komentari, kritike i sugestije su dobrodošle: Oglasnik 24

Dizajn je lijep ali za ovu namjenu je po meni promašen.
Pretragu napravi samo za pojam. Registraciju, prijavu i ostavljanje novog oglasa stavi na vidljivo mjesto.

da, dizajn je fora , tu nema šta. :slight_smile:

Dizajn je promasaj po meni… Dodaj neki moderan koji ce licit na nesto, ovo je za neke fun sajtove ne za ovo…
I na neke elemente kao ime oglasa, opis i to bi trebalo malo istaknut a ne sve na isti bg i to noise :S

Iskreno u neku ruku drago mi je da su kritike “struke” uglavnom loše jer većina naših uspješnih projekata bila je uglavnom loše komentirana od strane ljudi koji se bave Web-om. Anketa koju smo proveli među “laicima”, njih 100 ( uglavnom poznanika i poznanika od poznanika ) ocijenilo je portal više nego dobrim i što je najbitnije user friendly te totalno jednostavnom za korištenje. Rezultati ankete ( maksimalna ocjena je bila 5.0 ):
Izgled stranice – 4,8
Jednostavnost korištenja – 4,9
Brzina učitavanja stranice – 4,8
Da li zadovoljava potrebe oglašavanja : 94% Da 6% NE
Da li bi mijenjali nešto na stranici: 87% DA 13% NE
( Negativni odgovori i primjedbe bile su uglavnom na neke sitnice koje smo u većini slučaja uvažili i naknadno uglavili )

To si trebao prije napisati pa ne bi dobio ni ova 3 komentara.

Jedino što mi se ne sviđa su cron bijele fotke u oglasniku, ako nešto kupujem želim vidjeti kakve je boje, a i na slika ma se daju vidjeti neka oštećenja, a kad je crno bijelo to je jako teško. INače dizajne ok, ima svoj tok, i nije u potpunosti promašen. Onu na početnoj bih zamijenio s nekim istaknutim oglasom, (eto prililike za neku zaradicu), a isto to bih učinio i s kolonom na desnoj strani pored kolone s novim oglasima. Onu hrpu Google Adsensa s desne strane bih maknu, a postavio bih neke korisne informacije vezane uz trgovinu, npr. nadolateći sajmovi, nekakvi linkov do nekih antikvarijata(eto opet prilikica za neku zaradicu) i tak’ to ili možda čak formu za brzu predaju oglasa, bez registracije, bez nekakvih logiranja i svega ostaloga. Imam nešto za prodati dođem na vašu stranicu ukucam ogals na desnoj strani i stisnem predaj. Naknadno na mail možeš poslati onda da je prilikom predaje oglasa korisnik automatski regan i da ako želi može urediti sve svoje podatke i oglasu pridružiti i fotke, i sve što ide uz to. Inače sve u svemu OK odrađeno.

IMHO danas blijede kopije oglasika jako loše prolaze, trbalo bi imati nešto drugačije od svih ostalih.

ruzan font…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja