Mišljenja o Huawei P20 i P20 Pro

Šta mislite o ovoj zvjeri? Huawei P20 Pro - Full phone specifications



Meni ruzan naprijed zbog notcha, bice zanimljivo vidjeti recenzije sa tri kamere.

Vjeruj da notch nakon sedmicu dana neces ni primjetiti :slight_smile:

1 Like

Već sam gledao neke recenzije. Zvijer. Meni osobno odbojan radi notch fore. Ne podržavam to nikako…

Kamere su im trenutno najbolje na trzistu

Ali tu je i jucer predstavljen Xiaomi Mi Mix 2S koji vjerojatno bude nekih 30-50% jeftiniji od ovih Huaweia, a kamera je isto top. Ja imam prvi Mi Mix i mob je fenomenalan.

Xiaomi daje definitivno isto ako ne i bolje (kvaliteta izrade) a za manje love. E sad, za slikanje je dobar gotovo svaki, za snimanje videa (u pokretu) baš i ne, ja sam se recimo odlučio za Galaxy S8+ isključivo zbog stabilizacije pri snimanju videa, u vrijeme kupnje imao je definitivno najbolju video izvedbu sa trostrukom stabilizacinom i ostalim… Sad nakon par mjeseci situacija se vjerojatno promjenila i ima jednako dobrih i jeftinih igrača…
Pretpostavljam da je ovaj P20 za fotografije sada vrh…

Ako gledas preko moba, da, ali ako te slike prebacis na komp, razlika je ogromna. Npr ovaj moj Xiaomi Mix daje ok fotke, ali nista vise od toga, a Xiaomi Mi Note 3 (trenutno kosta 340-400$) koji je treutno duplo jeftiniji nego moj mix kad je izasao, daje odlicne fotke u rangu Samsung S8.

Prolistaj malo ovaj dxomark, imas dosta testova mobilnih kamera, sto od jeftinih, sto od top mobitela.

1 Like

Gledam ovaj moj Iphone x i mislim da su ga dobro iskopirali.

Po meni dzaba im sve kad je program android

1 Like

Najbolja kamera u mobitelu ikad pa iskopirano? IP X je po tome tek na 5. mjestu.

@NeedHelp mislio sam na dizajn.

Sto se tice tih brojki isto bi uzeo sa rezervom, nekada je samsung imao kameru sa 12 megapixel a Iphone sa 6 i slika bi bila bolja na Iphone.

Mislim da mogu staviti i 30 kamera ali nikad nece biti ni 2% kao Iphone, naravno ko nema love on ce kupiti kineza, samo treba ga omotati sa necim da iz tih materijala neka se bolest ne dobije

1 Like

Ne govorim za pixele nego za testove nezavisnog “labosa”.

https://www.dxomark.com je trenutno najbolji site koji radi testove mobilnih kamera, fotica, leca i ostale foto opreme.

Ocito nisi nikad probao “kineza” pa nemas pojma. Apple je dizajnom i materijalima poceo kopirati xiaomi koji je prvi napravio komercijalizrani mob bez rubova koji je ujedno bio i cijeli keramicki.

Btw - jel se tvoj IP mozda radi u Kaliforniji od najboljih americkih materijala?! :rofl:

1 Like

Ehh kad bi se sjetio samo na kojem forumu sam ostavio post kad je bio predstavljen mix da ce za koju godinu izaci takav ajfon i da ce ajfonovci komentirat kak ih xiaomi kopira :joy::joy: isto ko i wireless punjenje, quick charge itd.

A evo ti i komentara o kopiranju s jednog foruma: “Ali ako nisi znao XIAOMI je sa MI MiX godinu dana unaprijed kopirao Apple…”
"Ma i Alexander Graham Bell je kopirao ajfon bog te mazo "

Kamera tj. kamere na P20 Pro su prrverzija.Koliko sam shvatio moguce je raditi long exposure shoot bez stativa sto je totalni mind blow.

A izmedju ostalog dovoljno je reci LEICA, i pametnom dosta.

I ja sam iPhone korisnik, ali treba biti realan :slight_smile:

1 Like

Mi mix 2s izašao bez notch … izgleda da bi mogao zamijeniti trenutni Mi Max 32gb. Osim ako mi Max 3 bude preko 6" bazelles …