Napravio sam u html editbox di se upisuju sifre i ostalo al sam stavio color tako da kad kliknem na box pojave se boje.
kako npr imam neku majicu koja je bijela i ja izaberem tamo boju plavu i i majica postane plave ?
dali zna kako bi to napravil
Napravio sam u html editbox di se upisuju sifre i ostalo al sam stavio color tako da kad kliknem na box pojave se boje.
kako npr imam neku majicu koja je bijela i ja izaberem tamo boju plavu i i majica postane plave ?
dali zna kako bi to napravil
Pa ocito moras imati slike sa razlicitim bojama odjece, i onda programski izvesti da se npr. kad odaberes plavu majicu prikaze slika s plavom majicom.
Ovisi koliko je jednostavna grafika. Ako nije jednostavna, onda to nije lagan zadatak ni u photoshpou napraviti⦠, a morao bi za taj sluÄaj unaprijed pripremiti slike sa razliÄitim bojama majice⦠Pa vrtiti slike kao Å”to drmrgood kaže.
Ako pak jeste jednostavna grafika, onda da možda ides sa transparent bojom majice, staviÅ” je preko neke podloge kojoj ÄeÅ” programski mijenjati bojuā¦
U biti moras imati sve boje predmeta i uz malo JSa i CSSa to sredis.
Demonstriram sutra na js fiddle
SVG??? S tim ti treba samo jedna slicica majice u SVGu i mijenjaj boje kako ti volja.
pa to mi treba al ne znam kako to da napravim jel ima kakav tutorial
skuzil sam, hvala svima