Mogu li koristiti različiti template na dvije (pod)stranice iste domene?

Na postojećoj web stranici u wp želio bih napraviti stranicu na kojoj bi stavio text za uslugu. Našao sam na netu ovu str.- da izgleda kao ova ili sl. Medical Non Linear System NLS Diagnostic - NLS-Diagnostic.com , samo ja bih htio da ostane meni na vrhu i postojeće kategorije ako je moguće. Ima li unurar wp takav plugin?
Stavio bih text- opis, i nekoliko slika.

Mislim da nisi dobro pitanje formulirao, barem ga ja taško mogu razumit. Ono što shvaćam iz tvog upita je da bi ti htio imati prikaz naslovne stranice kao što je ova koju si linkao, ali da ti kategorije (glavni izbornik) ostane isti?

Pa to postigneš najlakše tako da instaliraš temu koju koristi ta stranica, a riječ je o Sydney temi:

Tema: https://athemes.com/theme/sydney/
Demo: http://demo.athemes.com/themes/?theme=Sydney

Ako nije to, molio bih da te bolje obrazložiš što trebaš kako bi ti lakše mogli pomoći. Ne bi bilo loše da postaviš i link svoje stranice, ako će to lakše objasniti što želiš da ostane kao na tvojoj stranici.

Nisam najbolje objasnio, ali ovako, na postoječoj stranici želim napraviti stranicu koja će onako izgledati, naslovnica bi ostala ista kao i sve ostale. Želim jednu stranicu napraviti da izgleda kao ona i da ubacim text i slike. Sada imam u meniju Intolerancija na hranu, to da da mi izgleda kao ova st. https://nls-diagnostic.com/en/, ako ima plugin ili moram themu skinut. Moja str. www.zdravlje-vitamini.com
Da dodam sve bi ostalo bilo kako je.

Sorry, morat ćeš se potrudit malo bolje s objašnjenjem svojeg upita, jer meni nije jasno šta ti točno treba.

  • Šta hoćeš zadržati na svojoj sadašnjoj stranici?
  • Hoćeš li mijenjati komplet dizajn ili želiš samo jednu podstranicu redizajnirati?
  • Šta hoćeš uzeti sa te druge stranice i ugraditi na svoju?
  • Gdje hoćeš to što si uzeo prikazati?

Mislim, mogu ja sad hrpu pitanja postavit, ali kakve koristi ako su neka pitanja nepotrebna. Nacrtaj mi, pobogu, valjda znaš screenshot napravi? Mislim, morat ćeš se ipak više potrudit barem kod postavljanja upita ako želiš da ti netko pomogne. Ja bi rado, ali u ovom slučaju, kada ne razumijem upit, odgovor ne znam.

Na mojem sajtu na vrhu je meni, i između ostalog i “Intoleracija na hranu” , želim samo to promijenit kao na onom linku da je takva ili slićna. Zar nije Intolerancija na hranu stranica? Znači samo to, sve ostalo na sajtu ostalo bi isto, sorry, ali ne kužim se u te izraze mogu laički reči.

Znači samo ovu stranicu

https://zdravlje-vitamini.com/probava-test-intolerancije-na-hranu/

želiš da ima izgled kao na onom linku koji si objavio? A ostale stranice da su iste kao i sada?

Moguće je, ali ne tako jednostavno kako bi ti htio (samo instalirati jedan plugin koji to napravi - one click solution).

Koliko se uopće dobro snalaziš s custom rješenjima?

Hajmo probati “pojednostaviti” ovo (ovo često bude zapravo kontra efekt, tj da samo zakompliciramo s tim “jednostavnijim rješenjem”). Postoji plugin koji omogućuje da koristiš različite theme na različitim stranicama:

https://wordpress.org/plugins/page-theme/

Možeš probat njega instalirat, pa instalirat identičnu themu koju ima i stranica koju si linkao (u prvom svojem odgovoru sam ti dao link), pa testirati. Možda uspije.

PS Napominjem da nisam analizirao konstrukciju na postojećoj web stranici niti sam prethodno koristio ovaj plugin, te da možda ovo rješenje nije moguće izvesti. Svakako, prije bilo kakve izmjene koju izvršiš na stranici, predlažem da napraviš backup kako bi kasnije mogao vratiti stranicu u slučaju da nekaj zezneš.

PS2: Offtopic je obrisan iz teme.

Sorry ali ja teebe nista ne kontam… Mozes na pm viber pustiti pa objasni …

mrcinaWhite angel , Da tako sam mislio ,ali kao što kažeš moglo bi biti prekomplicirano. Htio sam malo drugačije napraviti tu stranicu, da se malo razlikuje od ostalih, možda bio bolji efekat za zainteresirane. Probaću nešto od ponuđenih pluginova. Fala :slight_smile:
Još da pitam, dali je bolje imati blog na istom linku i stranici?

Pa i nije to toliko komplicirano. Iskosnom developeru to ne bi trebalo biti problem. Pa čak i nešto naprednijem WP korisniku bi to pošlo za rukom riješiti. E sad, mi smo imali problem da te shvatimo što zapravo želiš napraviti, tako da je teško očekivati da ti netko može konkretno i pomoći ovako.

U kojem smislu bolje? Za SEO? User friendly? Estetski? Zapravo je odgovor na sve - ovisno kako ga kvalitetno postaviš na stranicu, toliko je bolje/lošije imat na istoj stranici.

Da za SEO, da povećam broj posjeta.

Ukratko, na SERP utječe mnoštvo stvari, a sama činjenica na koju (pod)stranicu si ti stavio da se prikazuje blog nije jedna od njih. Ovo pitanje je ipak za drugu kategoriju, ne bi htio sada ići dalje offtopic.