Moj web i pagerank

Stranica u potpisu je stara 7 mjeseci. Trenutni PR je 0. Prema Yahoo site exploreru imam 236 linkova koji vode prema mojoj stranici, Alexa je oko 800000, a SeoMoz rank (ako ste culi za ovo, ekvivalent Google PR-a prema najpopularnijoj SEO stranici) 4.18.
Zanima me zasto je moj PR jos uvijek na nuli, i da li ce to porasti barem na 1 u dogledno vrijeme?

Ja imam preko 5000 iljada linkova prema yahoo exploreru pr 0. Alexa je kažu nebitan lik.

Onda zbilja ne znam… Po nekoj mojoj logici i racunu, ja bi trebao imat PR najmanje 3, ali dobro, valjda ce bit i to. Uglavnom, za keyword koji me zanima trenutno sam broj 19 na Googleu. Da mi je doc u prvih 10, bio bi zadovoljan

Google Toolbar PR (onaj koji mi vidimo) se updatea periodicno (svakih par mjeseci, u zadnje vrijeme i rijeđe). Prilikom zadnjeg updatea si ocito na tom URL-u imao PR 0. To ne znaci da je tvoj trenutni PR 0.

Bio sam na nekoliko stranica koje previdjaju pagerank, jedino ne znam koliko je to tocno (pretpostavljam ne previse). Na tim future pagerank predictions imam PR 3, a vidjet cemo koji ce u stvari bit, i koji je. Jer sam na Googleu za jedan keyword ispred mnogih stranica koje imaju PR 3 ili 2.

Bolji PR ne znači uvijek i bolju poziciju…ali sačekaj do novog updatea i sigurno ćeš imati bolji PR. Bitno je da kvalitetno radiš oko stranice i backlinkova, a PR je samo jedan manje važan pokazatelj koliko to dobro radiš

Na jednom sajtu imam 1000 posjeta dnevno s Googla i PR0. Nemoj se zamarati s tim nego nastavi praviti kvalitetan sadrzaj i promovisati ga. :wink:

[quote=“drmrgood”]Stranica u potpisu je stara 7 mjeseci. Trenutni PR je 0. Prema Yahoo site exploreru imam 236 linkova koji vode prema mojoj stranici, Alexa je oko 800000, a SeoMoz rank (ako ste culi za ovo, ekvivalent Google PR-a prema najpopularnijoj SEO stranici) 4.18.
Zanima me zasto je moj PR jos uvijek na nuli, i da li ce to porasti barem na 1 u dogledno vrijeme?[/quote]

Prema ovom backlink tool-u

http://www.bluebacklinks.com/www.no1tutorials.net

imas oko 250 backlinkova koji linkaju na tvoj web sa 20-ak domena sto je nedovoljno za neki jaci PR
Da svaka od tih domena koja linka na tvoj web ima PR 4,5,6… e to bi onda bila druga prica…
Znaci…nastaviti s link-buildingom ili cekati na “prirodne” backlinkove…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja