Moje nedoumice i pitanja i loše ideje

Da li samo povećanje posjećenosti može povećati PR sajta? Kako kod Alexe piše da nemam nijedan link a imam ih? Kolika je vrijednost linkova u forumima, komentara na blogovima, da li zavisi samo od PR sajta ili npr svaka tema na forumu ima različit PR? Evo jedan savjet kako povećati posjećenost. U internet kafeima ili već đe ima besplatno internet a dje su administratori jebivjetri umjesto gugla postavite za početnu stranicu svoj sajt.

stavi adsense na stranicu da zaradiš novce

Pa kada stavim izlaze mi reklame za liječenje hemoroida jebeni travian mamini savjeti i ostala smeća a za po godine sam zaradio 40 centi tako da… Ima jedna reklama ja mislim da sam ostavio. Nego ima li ko odgovore ili komentar na moju genijalnu ideju kako povećavati posjećenost.

Naravno da ima odgovor, mani se tih gluposti oko adsense, kakav odgovor ti dao covek a ti pitao nesto skroz drugo. Strasno ali istinito.

Uvek napominjem, mani se gledanja sopstvenog Page Ranka, jer kakva je situacija - mozes napraviti 100k kvalitetnih backlinkova a PR ce ti idalje biti isti, jer ga google izgleda nece ovog milenijuma update-ovati. Bolje se vodi virtuelnom statistikom Page Ranka i MozRankom koji izmedju ostalih mozes proveriti ovde:
http://bit.ly/9h9LSQ

Sto se tice posete koliko ja znam to ti utice na Alex Rank, a kazem ti PR nema update vec odavno tako da ti je dzabe i da gledas to jer se zvanicno nece promeniti u svakom slucaju.

Proveravaj svoje backlinkova preko Ongsono sajta, koji vuce statistiku sa Yahoo site explorera, jedan od kvalitetnijih besplatnih toolova za proveru backlinkova. I znaj da razni servis i pretrazivaci mogu neki backlink skapirati za manje od 24 casa, nekima ce trebati dani, a neki ga nikada nece ni skapirati, tako da se nemoj uzrujavati. Mozes ih pingovati da to malo ubrzas i povecas efikasnost, a nemoj se cimati za ostalo.

Pa to zavisi od dosta faktora. Jedan od njih je naravno i Page Rank stranice na kojoj pravis backlink, drugi je koliko je ta stranica srodna tvojoj, treci je kakav anchor koristis za taj backlink itd itd. Sto se tice raznih stranica, svaka ima neki svoj virtuelni page rank, ali opet su ti naravno bitni i ti linkovi sa foruma u potpisu i u home pageu na profilu itd.

[quote=“Ognjenpet”]
Evo jedan savjet kako povećati posjećenost. U internet kafeima ili već đe ima besplatno internet a dje su administratori jebivjetri umjesto gugla postavite za početnu stranicu svoj sajt.[/quote]

Hvala :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja