Pozzz ljudi!
odlucih se na nesto ocajno stvarno (nije lahko bilo), ono zadnje sto covjek moze da uradi tj. da upita za novcanu pomoc.
Mojoj vjerenici je prije 2 sedmice dijasgnosticiran rak dojke precnika 5cm (2 stadij od mogucih 4). Posto ima trenutno problema sa Hypo Alpe Adria bankom u Beogradu oko prekidanja orocenja novca, tacnije ona je prekinula ali ceka isplatu tog novca i transfer istog novca u njenu staru banku (Bawag) koja se nalazi u Austriji.
Oboje smo dali otkaze jos prije 2 mjeseca kada smo trebali da idemo za Austriju i vjencamo se, misleci da ce banka prekinut to orocenje za nekih 15dak dana⦠ali eto ābalkanskaā mutna posla, ljudi istrenirani da vas muljaju. Ali eto umjesala se policija i austrijska ambasada i bit ce isplata sigurno.
Vas bih zamolio ako ste u mogucnosti i koliko ste u mogucnosti da pomognete uplatom na moj paypal kao ādonation/goodsā: crni.panter@yandex.ru
jer je njoj novac potreban za puta na relaciji BG - ZC (5 sati voznje) radi te banke i sada policije, kako bi uzela novac i otisla hitno na lijecenje u Bec.
Mi necemo ostati duzni nikome, svakom cemo vratiti na PayPal ko nam je sada pomogao. A posto cemo aBd bit u Austriji, uvijek cu bit otvoren za pomoc onima koji zele da dodju ovdje (pomoc oko trazenja posla itd.)
Mogli ste primjetit da stalno nesto prodajem po forumu, krenem od realne cijene pa se zavrsi sve na minimumu. To je samo zato sto mi je zivot vjerenice i njeno zdravlje prece od nekog virtuelnog proizvoda. U cijelu situaciju je upoznat i korisnik foruma pod nickom āMilosā, pomaze nam od pocetka borbe sa ovom bankarskom mafijom.
Hvala @d1namic sto si me podstakao da otvorim ovu temu. A ako ikad neko iz Hypo Banke Srbija izgugla ovaj post, nek se stidi.