Molim preporuku za PHP galeriju

Ima li tko kakvu preporuku za pure PHP galeriju (znači bez JS-a).
Odguglao sam malo, ali svejedno bih volio dobiti preporuku od onih koji su već koristili neku ili ako jednostavno znate da se neka od njih ističe iznad ostalih.

Ono što bi bilo dobro da ima je login / access restriction, upload slika preko sučelja (samo onima koji imaju account/pristup), i gupiranje po “albumima”. Eventualno da se za slike može ubacivati nekakve descriptione.

Hvala

Domaća a.k.a homemade.

hvala ti, zaista mi je tvoj odgovor bio od velike koristi, ali nemam niti potrebu niti vremena izmišljat točak :slight_smile:

haha, jebiga brate, ako želiš posebno (ovo, ono, vamo, tamo) najbolje je svoje domaće napravit. za dobru cijenu i ja ću ti napravit :smiley:

pa u tome i je stvar - mislim da nije neki pretjerano poseban zahtjev osim da nema JS-a… a login i grupiranje mislim isto da je prilično razumno i standardno nešto što se očekuje od galerije. mislio sam samo možda je netko već koristio tako šta pa ima preporuku…

a do tad budem isprobao ovo -
http://www.phpalbum.net/

u biti prijatelju treba nešto i strašno ne podnosi js, nije ga briga ni za dizajn već samo da stvar šljaka… a ja si mislim pa ok, nek šljaka, ali nek onda izvuče odmah najbolje što može…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja