Ja vam govorim fino necete se izvuci citavi
Spremite se, ukljucila se i SIPA haha
Ja vam govorim fino necete se izvuci citavi
Spremite se, ukljucila se i SIPA haha
lol, tip koji prikuplja informacije od scamm siteova poput indexa i tiktoka (citaj=faco) usudi se nekome reci “Spremite se, ukljucila se i SIPA”
nesto sumnjam da uopste znas sta je tuzilastvo
kiddos
Bas me interesuje gdje li sam to mogao procitati da Ajdin pere Titin novac preko MonetizeAd-a i da je SIPA stvarno ukljucena?
E moj Ajdinov pijuncicu, nemas ti blage veze o zivotu
Hoće li isplata ove godine? Mjesec juli nije isplaćen, a polovin je septembra, a gdje tek august na koji se čeka? Hoće li ljudino ili će vas ljudi početi brisati?
Adskeeper setaj sebi, miran da budes svaki mjesec
Meni su prijetili na ovoj temi, što sam pisao istinu i ko su ti ljudi. Vuk dlaku mjenja, ali ćud nikad.
Misliš da nekog interesuje tvojih 20 eura zaradjenih krvavo i nesiplaćenih. Niste izvukli pouku kad sam navodio da je tu uvala žešća poznavajući ih.
Ovo je jedan od shopova, gdje su ljudima prodavali stvari koje su izazvale požare i mislim kad im reputacija ode, kreiraju novi i tako u krug.
Mersed hajde pokušava iz Milana vući zasad oraha, što donekle i podržavam, sigurno mu je dosta ovog trovanja naroda i zarade na bolesti nedužnih ljudi.
Ali budući da je klima u banani i vrijeme, teško da će biti od toga šta.
Bože sačuvaj čime se bave, treba bit dobro umno bolestan za ovakve prevare.
Hoće li se neko udostojiti barem da odgovori na poruke, jel moguće da niko ne odgovara na mail 3 dana već, jel to hoćete opet da kasni isplata mjesec-dva kao prošla? Šta to više radite jbt ovo je postalo kao djeca neka, a tolika firma i novac koji se obrće ne može se isplatiti pišljivih (za vas) 144 eura zarađena na vrijeme kad i treba 14… Na panelu nema promjena, vjerovatno će biti sad da ste mijenjali izgleda panela pa niste mogli isplatiti i slično, samo se pitam do kad ćete biti ovako neozbiljni da se mora svaki put pisati lično da isplatite novac koji ja zaradim svojim radom i zalaganjem, ne očekujem bogatstvo nego jednostavno novac koji zaradim da se isplati NA VRIJEME! Odgovorite što prije, nemam kad da čekam više!
A sta ocekujes od takve firme? Da te tretira s postovanjem? Hajde de…
Cemu brate jos uvijek koristis njih? Prebaci se na adskeeper, mirna ti glava bude, isplate na vrijeme
Ni dan danas nisu isplatili… A brate bili su super iskreno na početku, brza podrška, dobre reklame, dobra zarada iskreno da se ne lažemo… Međutim, zadnjih pola godine je katastrofa, ne mozes svoje pare zaradjene da dobijes… Ne znam samo kako ih nije stid…
Jel se ti nadaš da će ti šta isplatiti? Ako se nadaš…nadaš se uzalud…Bolje bi ti bilo da tražiš neku drugu normalnu i O.K. stranu po mogućnosti mrežu nego ove naše balkanske “STR PROMAJE”
Ovi su pred gašenjem dok su pocel uzimati
sakom i kapom, kao native media nekad. Gledam samo nestade 50$ sa racuna
Drago nam je što vam nedostaje naša mreža i što nas i dalje spominjete. To znači da smo ostavili nekakav trag na domaćoj IT sceni. S druge strane, drago nam je što smo prestali s radom i što više ne moramo slušati kritike onih kojima smo izlazili u susret. Tada smo morali tolerisati sve to, ali sada, sa zadovoljstvom i mirne savesti, možemo takve oterati u pizdu materinu. Žao mi je što ovako moram da se izrazim, ali neki, nažalost, ne razumeju drugačiji jezik.
Imali su po više naloga na platformi, koristili su botove i popup reklame, a mi smo ih sankcionisali samo oduzimanjem zarade za jedan vidžet koji je bio sporan. Obično je jedan bio u skladu sa pravilima i postavljen na sajtu, dok je drugi lebdeo po društvenim mrežama, mameći korisnike putem popup reklama da kliknu.
Ti isti korisnici su se potom obraćali nama i žalili se na ovakve prakse. Dakle, svima koji su razumeli o čemu je reč, hvala na podršci, a ostalima poručujemo da nas više ne uznemiravaju.
Tako ste dobro radili da ste završili na smetlištu. A i ovi idu za vama.
A tebi ide tužba, mater ti ■■■■■ bezobraznu. Zar se nisi pitao da li si ti doprineo tom smetlištu o kojem pričaš? Verovatno i sada varaš neku mrežu, podkradaš oglašivače, pa kad propadnu, uperićeš prstom u mrežu. Za svakog oglašivača koji odustane od neke platforme, odgovoran si ti koji mu šalješ svoj smećarski saobraćaj.
Možda nisi očekivao ovakvu jebenu poruku, ali svi vi koji nam godinama trljate nos kako smo ovakvi ili onakvi, možda bi trebalo da se zapitate kako vaši postupci doprinose tome. Možda je vreme da stavite prst na čelo i pomognete mreži za koju radite, a ne da joj konstantno odmažete i otežavate. A sad, ■■■■ se i idi u tri pizde lepe materine.
Leči se čoveče, dok je vreme…
Lijepo je kad se moze biti malo direktniji Realnost je da gomila preveranata koji ne mogu vise radit adsens pop up, predju kod vas, mgid i ostalih pa pokusavaju potkradati.
Da, mnogo je lakše komunicirati sa ove pozicije. Mi generalno nismo imali velikih problema sa njima, uglavnom u nekoj početnoj fazi mreže. Kasnije su već dočuli da kod nas ne prolaze popup prevare, pa nisu ni pokušavali. Više su zloupotrebljavali Adnow reklame. Sada im je verovatno Mgid glavna meta.
A koliko ovo može da bude problem za jednu mrežu, navešću jedan primer. Recimo da je neki korektan publisher na našoj mreži imao CTR od 0,5%. S druge strane, prevarant je imao CTR od 4-5%, a neki ekstremno bezobrazni čak i do 20%.
Dakle, 40 legalnih publishera bilo je potrebno da anulira jednog prevaranta. Možeš zamisliti koliko je to jak udarac za jednu mrežu, pogotovo u tim početnim fazama. Mnogo kvalitetnih oglašivača otišlo je zbog toga.
Ako ste propali radi popupa i varanja, sami ste krivi sto to niste mogli sprijeciti. ZNaci zasluzili ste da propadnete.