MonadPlug & MonetizeAd iskustva

Ma sve je to u pet deka, ja sam monad na pocetku koristio i sta znam nije prevara u smislu placanja. Koristio sam nekad adnow gdje dobijes klik 0.0002 a drugi ih po forumu falili.

Monad vise ne koristim, sad sam na native ali sve to ispadne isto. Ako je monad 0.01 nije neka razlika native sa 0.02.

Jos sto su reklame kod svakoga kriticne i mali ctr sa hemoridima i slicnim glupostima.

Gledam kome sam što zgriješio da sam tagan xd.

Što je najgore, dajem poprilično finu proviziju na affilate prodaju (i shopify uvid u podatke prodaje, tako da ne mogu lagati/manipulirati podacima) …a niko još nije ni probao.

Tko zna, možda bi obični/random posjetitelji kupovali puzzle u omjeru da bude zadovoljajuća monetizacija klikova/posjeta.

Dao sam proviziju 10$ po prodaji, kontakt je [email protected]
Puzzle su: https://jigsawholic.com/products/jigsaw-ugly4

Eto, nadam se da nije SPAM na temu kada sam već bio tagan. :wink:

žž.

2 Likeova

Nativmedia je u e a drugi u usd…VELIKA je razlika.

A tema se zove RAZMJENE ISKUSTVA i nigdje ne pročita nekin pozitivan kom. (Osim klixa isl.)
@bozoou javit ću se kad završim sa trenutnim bannerom…,

(post withdrawn by author, will be automatically deleted in 24 hours unless flagged)

Pozdrav,

dugo nije aktivan thread bio. Ipak, na kraju, ispostavilo se da ozbiljni i utjecajni publisheri/sajtovi imaju mozda i nevidjene CPCove za traffic iz BA,RS i ostale zemlje regiona.

Takodjer i ti “sajtovi sa receptima” mogu vjerovatno nakon odredjenog perioda dobiti premium aranzman i kvalitetnije reklame/demand ako rade na pošten način i ako imalo sajt ima smisla a nije nastao preko noći.

Lp

1 Like

Sva tudja djeca ne valjaju bez obzira na 5ice u školi, moje je najbolje.

Ovo je na tom niovu. Potrudite se da imate sajtove poput navedenih, redakcije, ozbiljne i utjecajne tekstove a ne c/p, i mozda budete mogli imati cpc po 0.10 i vise.

Do tada, ostaje samo istina da na dosta velikih sajtova postoje nasi widgeti, i odlicna obostrana suradnja sa istima na način koji radimo.

To ne može baš učiniti prevarantska platforma :slight_smile:

2 Likeova

Ja samo ne znam kako vas nije Boga strah varat narod sa nekim čajevima.
Ovo kad sam vidio… uljevat ljudima lažnu nadu…

1 Like

Balkanska posla, sto si drugo ocekivao? Zato ga i moramo ovdje gledat jer je dao $ steelu…

tako se podiže reach na stranicama, podstiču interakcije i daju signal fejsbuku da post treba forsirati :smiley:

realno, sve native mreže ovo rade :smiley:

@Aydeen , evo jedno kulturno pitanje pa očekujem KONKRETAN odgovor,
Da sad stavim vaše reklame, koliko vremena (dana) treba proći da vi odredite “kvalitet” ???

Je li kod vas princip cpc na osnovu ZEMALJA iz koje dolaze klikovi, ili kvalitet stranice i cpc ???

(Imam dnevno 30k pv)

evo izvinjavam se što se ubacujem u diskusiju kao nepozvan gost

kvalitet sajta određuju advertiseri … ako im tvoj sajt donosi konverzije, neće blacklistati tvoj sajt u nastavku kampanje … ako tvoj sajt donosi klikove a malo ili nikako konverzija … ideš na blacklist … i kada te određen broj advertisera blacklista, mreža smatra tvoj sajt nekvalitetnim i dobijaš jadan rpc …

svaka mreža tako radi, nema izuzetaka … ako je sajt dobar za adnow i mgid, dobar je i za svaku drugu mrežu … ako je loš za te dvije mreže, biće loš i za druge mreže … neke mreže u početku daju dobar rpc, dok advertiseri (oglašivači) ne ocijene sajt … pa se onda ljudi ovdje žale kako mreže kradu pare jer smanjuju revenue per click … a to u suštini diktiraju oglašivači

evo za tvoju informaciju , adnow mi daje FIXNO 0,03USD, jel ti to sad ok, ajde pročitaj iz tog kakav mi je sajt

javi se za mjesec dana kada advertiseri daju svoju riječ

naravno, to sam zaboravio … zavisi i od proizvoda koju native mreža nudi … nisu isti proizvodi na svakoj mreži … možda se tvojoj publici svide proizvodi jedne mreže

Pozdrav,

@korisnik9758789 je to vec dobro objasnio, te samo bi se nadovezao da Monadplug ima mnogo direktnih advertisera i odlicne payoute te moze u zemljama regiona postici daleko vece CPCove od standardih, naravno, na kvalitetnom sajtu koji nije nastao “fiktivno” sa tonu, popupa i slicnih fazoncica.

Hvala ruin :slight_smile:

Lp

1 Like

A kako možete objasniti činjenicu da nakon što se klikne na MonadPlug link/banner na nekom portalu, odete na stranicu koja ima vizuelno oko 30-ak linkova, ali svi sa te stranice vode na isti vanjski link, dakle od linka Home, pa do Privacy Policy, zatim, svi komentari su s “fake” datumima, jer je javascriptom podešeno da su svi stari od 1 do 3 dana, bez obzira koji je datum (dođete za dva dana opet komentar star 3 dana), i još, još dosta sličnih stvari?

1 Like

misliš na ovo? :smiley:

https://prirodnolijecite.com/v3/ba/hydromax/prelp/101/index.php

https://prirodnolijecite.com/v3/ba/nautubone/prelp-lp/1/index.php

https://prirodnolijecite.com/v3/ba/prostamid/prelp-lp/102/index.php

ovakve lpove ima i adcombo :smiley:

Upravo tako, to je materijal koji koriste advertiseri sirom svijeta. Kako objasniti cinjenicu da na TV reklami kosmodisk je pomogao stotinama hiljada ljudi, sto sigurno i jeste obzirom na prodaju, ne moze se proizvod prodati ako nema dobar feedback bez obzira na materijale koji se koriste.

Svako dobro.

@Aydeen šta ovo bi ? on drumom ti umom… kaže @Q_Line da SVI linkovi vode na nešto, i da su datumi fake, a @Aydeen odgovara da kosmodisk isto koristi. Kosmodisk kaže da je pomogao i to nije prevara-laž, ali ovde se radi o prevarama manipulirajući komentarima i linkovima, ako već radite upotrebu USPOREDBE onda se to može porediti “kosmodisk je pomogao mnogima” a kad ga kupite dobijete CIGLU… e to je usporedba onog što je naveo @Q_Line

1 Like

Mislim da je suvisna tema razgovarati o advertiserima i slicno. Po ovome, Vi zelite da advertiser prodaje nesto nemoguce, bez marketinskih trikova, skriptica, testimoniala a pri tome da ima visok CPC. Prosto, nemoguce.

Covek zaradio pare preko AdSense skripti i ti trazis od njega postenje… Vuk dlaku menja…

5 Likeova