Mondevia zarada preko redirecije vaše posete

U pitanju je takozvani redirekt marketing gde vi iznajmljijete svoj domen sajta nekom kupcu koji želi da dobije posete baš sa vaše adrese. A on vam za to placa na dnevnom nivou.
Postoji puno načina zarade jedan od sigurnijih koji može da Vam donese puno novca je upravo zarada preko koje rentirate, odnosno iznajmljujete domen sajta.

Ako nemate svoj domen, osmislite neko kreativno i primaljivo ime i zakupite domen, a onda taj isti domen možete izlistati na platformi koja će Vam pomoći da domen iznajmljijete i zarađujete po ceni iznajmljivanja koju samo odredite.

Recimo da ste zakupili domen mojsajt.com , vaš domen ima odredjenu posetu jer ste ga delili po društvenim mrežama, kako sada da od svega toga zaradite dodatni novac, tu sada stupa na scenu Mondevia platforma koja Vam upravo to omogucava, dakle vi onda vas mojsajt.com domen postavite na Mondevia i odredite cenu koliko će kupac platiti da iznajmi adresu vaseg sajta po danu
odnosno koliko će platiti za redirekciju vasih poseta sa vase adrese mojsajt.com na njegov adresu sajta.

Vi njemu šaljete saobraćaj sa vašeg sajta na njegov, a on Vas za to plaća po ceni koju sami odredite. Na ovaj način možete doći do velikih suma zarade, jer što je ime Vašeg domena primamljiviji, to ćete moći domen da iznamljujete po skupljoj ceni.

To nije sve, ako ste otvorili sajt i ne želite da plaćate skupe oglašivače za reklame, na ovaj način možete iznajmiti domen koji će Vam donostiti posetu i time će Vaš sajt imati dodatan saobraćaj što će ga učiniti popularnijim.

Kako funkcionise redirekcija

Svaki domen gde god da ste kupili možete redirektovati na bilo koji drugi sajt, uglavnom to se radi kada ste duzi vremenski period imali jedan domen sajta pa presli na drugi i ne zelite da izgubite posete, pa onda taj stari domen stavite da vam redirektuje posete na novi domen. Ovde je situacija ista samo što vas ovde plaćaju po ceni koju vi izaberete da nekom redirektujete saobracan na sajt. Ako pak ne znate kako da namestite redirektovanje domena, ne brinite jer ce vam tehnicka podrška iz mondeviera uraditi to umesto vas.

Razmišljajući kao korisnik situacija je ovakva ispravi me ako griješim.

Putem facebook-a vidim članak o BMW E90 i ulazim na taj link, međutim redirektuje me na AUDI A6 i zašto bi ja čitao taj članak kada sam ljubitelj BMW E90…

Nije to redirect u bukvalnom smislu…ovo je drugačije…
Ti misliš na redirect tipa… kao kada sa bloggera redirektuješ na svoj sajt BUKVALNO…za to ti treba samo kod…ovaj:

ne dozvoljava skripte , evo slikaCapture