Može li se članstvo u više affiliate mreža međusobno kositi?

Mogu li ja biti član i CJ i share a sale i google adsensa, clixgalore itd. ili se to kosi sa njihovim uvjetima odnosno pravilima?

Moram li izabrati samo jednog ili mogu biti član svih tih affiliate mreža ako želim? I ako me prime, naravno.

Mozda neki imaju propisano posebno pravilo, ali velika vecina glavnih affiliate programa dopusta paralelno koristenje drugih affiliate programa.

Ako bi neka affiliate mreža odredila pravilo da onaj tko je učlanjen u tu mrežu ne smije se učlaniti u niti jednu drugu - malo tko bi se i registrirao u tu mrežu :slight_smile:

Možeš se učlanit u sve njih.

Samo neke ove naše domaće “mreže koje tebi traže oglašivače” imaju pravilo da na jednom portalu smiješ koristiti samo njih i ne smiješ koristiti druge domaće (konkurentske) “mreže koje tebi traže oglašivače”. Ne bi mi smetalo to pravilo da mi uistinu nalaze oglašivače :slight_smile:

e hvala puno na odgovoru, i mislila sam tako, ali opet ne da mi se čitat baš svaki redak njihovih uvjeta,a i nije baš da i sve razumijem pa eto ko pita ne skita

[quote=“Webmeister”]
Samo neke ove naše domaće “mreže koje tebi traže oglašivače” imaju pravilo da na jednom portalu smiješ koristiti samo njih i ne smiješ koristiti druge domaće (konkurentske) “mreže koje tebi traže oglašivače”. Ne bi mi smetalo to pravilo da mi uistinu nalaze oglašivače :)[/quote]
Moze imena? :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja