Muški kutak - za pravi trenutak

Muški kutak

Projektić nastao iz zajebancije i tako će i nastaviti. Za sada u “beta” fazi jer se tehnički još dotjeruje, a dio ekipe savladava osnove wordpressa. Tak da s vremenom će biti više naglasak na autorske članke, kojih ima i sada naravno, ali više idemo na kvantitetu da popunimo prostor.

Eto ukratko, možda nekome bude i zanimljivo :slight_smile:

Dobit cete upozorenje na adsensu zbog slika…

kad pre za 2 meseca skupiste preko 50k lajkova ? :smiley:

10 dolara 1000+ lajkova pa racunaj. A proširilo se i viralno, zbog smiješnih slika u početku. To je i bio plan doduše, iako nisam mislio da će se više zavrtit po srbiji i bosni, nego tu. Al dobro, sta je tu je.

A ove dvije galerije zenskica su tu da isprovociraju, al upozorenje nikako ne stize. Od njih itako nemamo koristi, zanimalo me dal cu dobit upozorenje, jer to su sve slike koje na drugim nasim portalima stoje tik do adsensa. Ne bi vjerovali da deset puta više ljudi dođe pogledati kiseljenje kupusa ili rezanje slanine, nego galeriju zena. Te zenske cu maknut ca, jer nemam autorska prava na njih, ne zbog adsensa. Al jos malkec nek stoje.

Moj adsense je na sigurnom, tamo gdje treba bit. S ovim jednostavno testiramo granicu do koje mozemo ic, tj. koliko google nekima dopusta, a nekima ne.