Nagli gubitak posjete sa gugla

Vec drugi put mi se desava da poslije ubacivanja reklama na vordpres sajt izgubim posjetu sa gugla. Ne svu no devedes posto, gugl pomjeri sve moje rezultate sa prvih strana na ko zna koje.
Da li bi mi neko mogao reci do cega je to?
Da nije problem do plugina code insert menager? Ili me gugl kaznjava zbog kolicine reklama? Juce cim sam ubacio reklame posjeta je prakticno desetkovana, nakon 10, 20 minuta odmah se vidio pad.
Moze li mi neko pomoci objasniti sta je u pitanju?

ima li iko ideju sta se desava?

Koja stranica, kakve su reklame, moze imati ulogu al sumljam tako brzo djelovanje od g na postavljene rekame…
Vjerovatnije je problem u pluginu, probaj s nekim drugim…
E i nemoj pretjerivat s kolicinom reklama…

vako. porno stranica takve i reklame. sajt je novi. isto mi se desilo sa prvim adult sajtom poslije 7 dana krenula posjeta i penjala se dok nisam postavio reklame preko gore navedenog plugina. uklonio sam plugin i reklame medjutim posjeta je ostala ista (mala). nakon 7 dana sam vratio i plugin i reklame iako je posjeta jadna. Od juce malo mi se poboljsala posjeta i raste. Tako da mislim da nije ni do plugina ni reklama vec da je to onaj Hani mun sto gugl daje novim sajtovima pa su visoko pozicionirani na pocetku postojanja sajta. Samo mi nije jasno zasto mi je skoro trenutno pala posjeta nakon dodavanja reklama? Mislim da nije do plugina jer posjeta ne bi rasla na prvom sajtu. Na drugom sajtu je isto skocila posjeta na pocetku pa pala nakon ubacivanja reklama, vidjecemo oce li mi krenuti posjeta na njemu. Mladi su sajtovi pa cu se naoruzat strpljenjem, ali po dosadasnjem iskustvu blogger je mnogo bolji sto se tice dobijanja trafika sa gugla.

Postoji jedan Google update / dio algoritma zvan top heavy, koji kaznjava sajtove koji reklamama zatrpaju gotovo sve above the fold i gurnu sadržaj u drugi plan. Možda je to u pitanju.


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact