Najbolje alternative Google AdSensu i najbolje plaćene ADS mreže

Izdvojeno iz teme: Google nova pravila

Pa da ne trolamo i spamamo temu možemo ovdje nastaviti o ADS mrežama bile one koje podržavaju i adult sadržaj ili ne.

Ja sam lično probao mnoge popup servis, ali PopAds mi ubedljivo najviše plaća za Balkan, što možete videti i po slici koju sam ovde postavio. Eto prosek je oko 2$-2.5$ za 1000 što mi se čini je ubedljivo najviše, čak i od Adfly, LinkBucks i sličnih servis. Ovde govorim o području Balkana ko ima sajtove.

Podržava Adult čak imate da odaberete brdo kategorija iz te niše… Evo i slike samo jednog dela kategorija:

Prosečna zarada na 1000 prikaza…

jel ide popunder po junik posjetiocu ili sve racunaju. jel ovo zarada od domaceg adult sajta ili nije adult? meni je rate na linkbucks pojadan 5,101 popundera $1.4416 zarada

kolika ti je otprilike posjeta čisto me interesuje zbog broja izbacenih popundera

Ovako, nije u pitanju adult sadržaj radi se o informativnom portalu za koji imam tek onako vremena tako da ni posete nisu nešto preterano velike, reda radi oko 500-1000, a ako je baš udarni članak neretko i do 2000 poseta ali to jako retko.

Uzeću da je prosek oko 700-800 unikatnih poseta, e od tog broja je polovina popunder ostvarenog prihoda, npr. ovde gde sam imao 151 prikaz je poseta bila oko 500 možda čak i manje.

hvala na infu. vidjeh da ove fale za adult ali mi je muka mijenjati mreze. cini mi se da sam se nekad registrovao i na ove ali se moralo čekat odobrenje sajta jedan dan i tako sam zaboravio za njih. vala cu ih probat.

Nema na čemu. Odobrenje kod mene za dva sajta je išlo za manje od 8 sati, uveče podneo zahtev ujutru sve odobreno bez problema.

Nešto sam testirao i gledao sad za JuicyADS, ovaj baner za mobilne uređaje ima najviše klikova da donese 300x250 for Layer/Float Ads jer prekriva dosta sadržaja prilikom posete, pa je i veći broj klikova, slučajno testirajući prosečni prikaz sajta na mobilnom ovo sam zapazio.

Da li zna netko od vas koje dobre ads reklame je drzati na stranicama kao sto su online filmovi i slicnim stranicama. Zanimaju me neke koje dobro plaćaju i koje su pouzdane za isplatu.

Nikada nisam ništa koristio osim adsensa ali mislim da adsense ne dozvoljava sadrzaj koji bude na web stranicama online filmova i slicnim.

ja sam ih izbacio pošto mislim da su loše reklame za seo i da ih gugl ne voli, pa pokusavam sve što gugl ne voli izbacit. jeste od float ads je meni ranije bila ubjedljivo najveca zarada

Da li može neki info od vas koji ste više iskusni u ovom …

nije loš sistem zaći po poznatijim stranicama sa filmovima i vidjet koje reklame oni koriste i ako ti se da isprobas i ostavis najbolje

Mislio sam da neko ima već iskustva zato i pitam, ali probat ću. Nadam se da na 9k unikatnih posjeta na dan može nešto i unovčiti.

dobra mi je prije bila i ona chitika…

Poceo sam da koristim ovaj popads i mogu reci da je dobar. Najbolja zarada sto sam dobio od ikoga osim adsensa. Posjeta stranice mi je opala u zadnjih 2 sedmice preko 2000 pageviews tako da je i zarada sad skoro nula ali mogu ove preporuciti.

TuX1 hvala ti za ovu informaciju konacno sam naso adsense alternativu za stranice gdje nemogu njih koristit.

Što bi mi preporučili za domaći sajt s vulgarnim sadržajem?

Bit će nekih psovki, prostijih viceva i slično.

Mrcina probaj ovaj gore Popads. Moja stranica ima svega i svasta vulgarni slike i nema sta nema i opet su me odobrili. Treba jedno 24hr da ti poslaju code za aktivaciju.

1 Like

Imaš u prvoj poruci moje iskustvo sa PopAds servisom. Adult dozvoljen tako da sam zaključi za ostatak :smile: Trenutno najbolje plaćaju za popup prozore, što se tiče klasičnih reklama kao što je na primer GAdsense nemam neko zadovoljavajuće mišljenje za Balkanski promet i jako, ali baš jako loše svi plaćaju, osim kada je sadržaj na Eng…

probah popads i to sam označio samo adult i popunder i ništa drugo ima i opcije za pop up under sa zvukom sa videom sa promocijom proizvoda sa kockarskim reklamama sa reklama koje se sporo učitavaju i aditional popunder i pop up samo sam dakle označio adult i popunder i mogu reć da dosad najbolje plaćaju za domaći adult sajt bar sta sam ja probao juicy plugrush linkbucks

evo gledam statistika po zemljama i djeluje mi nevjerovatna cifra za srbiju i da je bolje plaćeno no ostale zemlje doduse opis i ključne riječi je na našem jeziku pa sigurno najrelevantnije reklame izbacuje za naše tržište, ali opet 6.01 dolar za hiljadu popundera je ogromna cifra i ogromna razlika u odnosu na sve do sada isprobano, e sad ta cifra je takva (moj zaključak) je jer se neko registrovao, platio ili kupio nešta i oni nemaju stalnu cifru za 1000 popundera po zemljama kao npr adfly ili linkbucks, sutra ce ta cifra biti manja vjerovatno

sta je tabunder i tabup moze li primjer za te reklame posto na popads nude i opciju da izbacuju i ovve reklame

Registrovo sam se i ja da probam ovaj PopAds medjutim nije mi je se nesto svideo jer nekako kao da ne racuna posete kako treba u poredjenu sa propeller ads.posto imam nalog i na propeller ads ubacio sam kod za popup posto sam cuo da dobro placaju a i sami kazu da su im baneri njesra i da koristimo kod njih popunder.sad fora na propeller ads pokazuje mi da imam tipa kao juce 150+ impresija i 8 klikova i to je izaslo 0.11$ a na ovom popAds nekako slabo sve jako malo impresija mi je prikaze ne znam sto.na propeller je 100$ minimalac za isplatu a to mi je mnogo.http://i.imgur.com/coVcvwj.jpg

sto ovde nema Edit dugme?
E vako izvalio sam da se PopAds reklame ne prikazuju kako treba i da nesto ne stima,otiso kod druga na komp i otvarim sajt svoj,kliknem na nesto medjutim nigde ni traga od reklama.ovo sam pito jos par ljudi da uradi da mi potrvrdi dal se to desava i njima i svi kaze da nema reklama tj nista im ne iskace i nemaju ADblock.a ja kad udje na mojem kompu iskoci ono kao default reklama kao da je sve ok.
A ono za propeller ads sam se zezno,nije bilo 150 impresija nego 50 i kusur na popunder i za to je bilo 0.11$ nisam dobro vido.