Najbolji affiliate program

Interesuje me koji je po vama najbolji affiliate program za zaradu za nas webmastere sa podrucja balkana (domace stranice)

Jednostavno kako placaju i licna iskustva ne bi da dobijamo off topic’s jer ovo je konkretno pitanje i siguran sam da ce vas odgovor biti tacno iz licnog iskustva ili iskustva prijatelja, pocev od google adsense (kojeg ja trenutno koristim) pa nadalje.

Jednostavno tacno precizirati zasto i koji odabrati ads’ program (mislim da ce lakse svima biti u buduce za kojeg ce se ads’ ponudjaca odluciti).

Ja licno koristim google ads i mislim da na google oglasima bolje prolaze stranice na kojima se posjetitelji zadrzavaju duze od onih sa vijestima npr, ili treba imati enormnu posjetu (za nase balkanske uslove) da bi imali koristi od istog. Takodjer tu su i klikovi koji su neizbjezni sastav koji treba da doprinese zaradi.

Ako te zanima promoviranje kladionica ili kasina tu ti mogu pomoci. Zarada se ne racuna po klikovima, nego dobijate u principu 30 posto od izgubljene love igraca koji se preko vas registriraju.

@mlajimlaji

Ma interesuje me onako ne licno meni da treba vec sveobuhvatna tema rasprava o tome, za buduce webmastere koji bi koristili neke od ads ponudjaca. Jednostavno misljenja i recenzije.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja