Najpovoljniji web hosting - tko je to po vama?!

Evo, surfajući danas malo internetom nađoh stranicu Website Hosting and Domain Name Registration | Hostrich.com koja mi se čini odličnom za hostanje domena. Pošto mi iPage više i nije tako simpa kao recimo ovaj hosting razmišljam da mi iPage vrati novac i da zakupim kod hostrich.com-a hosting.

Vas molim za savjet je li to dobar hosting i postoji li možda nešto još kvalitetnije i povoljnije po cijeni sa UNLIMITED opcijama?

Hvala!

Zašto ti iPage više nije tako simpa? Inače moj savjet - nađi kvalitetnu i pouzdanu hosting firmu i drži se nje, nemoj gledati na svaki cent ili lipu, samo da je jeftinije.

iPage mi nije simpa naspram ovog hostinga. Meni se on čini odličnim, a korisnike ovog foruma molim da napišu ima li još koji bolji svjetski hosting od Hostrich-a po sva tri parametra navedena u prvom postu?

Osim ako ga nisi osobno probao, ne možeš tvrditi da je kvalitetan. Koliko vidim to je vrlo malen i relativno nov reseller, tako da sumnjam da ćeš ovdje pronaći nekog tko ga je već koristio.

Nigdje na stranici nisam pronašao ime firme koja vodi tu stranicu, a i whois info domene im je pod privacy protection. Ne zvuči baš primamljivo.

FatCow

FatCow je isti ko i iPage ali je gori po cijeni od iPage-a. :slight_smile:

a po cemu si zakljucio da je ovaj dobar…?

zasto toliko gledas u taj 1$ razlike, osim toga kakav ti to sajt imas kada ti treba sve unlimited, ja imam sajt za filmove sa preko 50 000 poseta dnevno, preko 17 000 sadrzaja pa mi nije uzeo ni 2gb prostora na hostu…

mislim i u prosloj temi o iPage je bilo unlimited pa unlimited i jeftino, sad ista prica samo jeftinije, uzmi na hostigatoru ili goddady i miran si ako uopste mislis da radis nesto konkretno :slight_smile:

Ono znam da me neces poslusati al opet kazem ako mislis da radis ista ozbiljnije na netu ne mozes da gledas u svaki $ :slight_smile:

Dobar je po cijeni jer je 650 kn za dvije godine naspram iPage-a koji je 900 kn za dvije godine.
Uz to, domena im dođe 60 kn, a na iPage-u dođe 114 kn.

Uglavnom, mislim se skrasiti i voditi jednu ozbilniju web stranicu samo neznam što bi mi od hostinga bio najbolji izbor.

Što fali domaćim uslugama kao što su Avalon i Infonet??

Preskupi su i imaju ograničenja na neke stavke.

[quote=“Razor”]Dobar je po cijeni jer je 650 kn za dvije godine naspram iPage-a koji je 900 kn za dvije godine.
Uz to, domena im dođe 60 kn, a na iPage-u dođe 114 kn.

Uglavnom, mislim se skrasiti i voditi jednu ozbilniju web stranicu samo neznam što bi mi od hostinga bio najbolji izbor.[/quote]

Ako misliš voditi ozbilnu web stranicu, onda ti treba ozbiljan hosting, a ne najjeftiniji mogući sa najboljim karakteristikama - ali samo na papiru.

Pre svega, razor, iskreno da ti kažem, nimalo nisi kompetentan da ostavljaš bilo kakve rezultate što se tiče hosting-a, to ti zasigurno mogu reći. Razlog?

  • Daješ ocenu na osnovu cene, koja je nebitna, jer pre svega, bitan je kvalitet.
  • Daješ recenziju za hosting dan nakon što si ga kupio. A kako li ti možeš za jedan dan znati kakav je koji hosting? Iskreno da ti kažem, danas sam posetio ovaj hostrich i odmah nakon što sam ugledao 500 ISE, izašao sam i taj hosting ide u listu “kanta”.
  • Tražiš unlimited opcije, a nakon nekog vremena shvatićeš da sve što si uzimao ti je pust marketingški potez i da si samo dobio sranje.
  • Smem po ruku da će se domaći hostinzi (InfoNet, Plus, DreamWeb) pokazati duplo bolji od ovoga Rich-a, jer kao što mu samo ime kaže - vlasnik ide na to da postane bogat, ne da pruži kvalitetne usluge, što za domaće hostove ne možeš reći :wink:

Sve dok tako budeš ocenjivao hosting provajdere (po ceni), ostaćeš golih gaća :wink:

Opet što se tiče HostRich, ja njih ne bi uzeo prvenstveno radi problema koji sam gore naveo koji su imali, ondah zato što koriste neki plaćeni WHMCS Integrated template, jer ako vlasnik nije spreman da uloži u svoj vizuelni identitet, taj nije zainteresovan uopšte za svoj posao. Što se tiče preporuke, trebao bi opisati za što ti treba hosting, šta očekuješ od njega da podržava. Moje preporuke su ti HostHatch.com, ScopeHosts.com.

Zar nisi sve ovo isto pisao za iPage pa najednom ti nevalja?

Uglavnom, mislim imati forum na nekakvoj nezavisnoj domeni na kojemu bi korisnici sudjelovali u razmjenama mišljenja.
Što se tiče hostinga mislim uzeti nekakav NEOGRANIČEN hosting do 700 kn dvogodišnje jer sam dosta novaca potrošio na eksperimentiranja oko istoga.

Nije da mi iPage ne valja nego je ovo još povoljnije po omjeru cijene i kvalitete koliko vidim. Valja i iPage, a ovi su mi izgleda još bolji.

[quote=“Razor”]
Nije da mi iPage ne valja nego je ovo još povoljnije po omjeru cijene i kvalitete koliko vidim. Valja i iPage, a ovi su mi izgleda još bolji.[/quote]

A što ti podrazumijevaš pod KVALITET? Unlimited? 1$ mjesečno?

Teško…

Da, baš to što si naveo tražim: što kvalitetniji hosting sa što manjom cijenom.

Rijetko tko mi je u ovoj temi odgovorio da li postoji takvo što pa molim one koji znaju šta pričaju (i da se drže ova dva uvjeta) da mi odgovore da ne fulam sada kada se prebacim.

Hvala svima na dobrim savjetima.

ŠTO Kvalitetniji hosting sa ŠTO manjom cenom - Kako ćeš naći to kada uporno tražiš UNLIMITED Hosting? To sigurno ne može biti kvalitetno :wink:

Imaš hosting koji stoji u mom potpisu, ako ti neki paket ne odgovara kontaktiraj ih i sigurno će ti sastaviti nešto po tvojoj mreri a da opet bude povoljno.

ako ti ovo nije dovoljno za forum onda stvarno

10 GB diskovnog prostora
Flat bandwidth
Besplatna domena

Neograničen broj domena
99,9 % uptime garancija
Dnevni backup
Neograničen broj email računa
PHP, Python, Ruby on Rails
400 kn Adwords kupon

Nema limita u kreiranju email i FTP računa, parked, addon ili pod domena domena, kao niti u kreiranju MySQL databaza.

Koristio sam dosta raznih shared hostinga i još uvijek nisam naišao na neki bolji od HostGator-a u omjeru cijene/performanse.

Ako je stranica za domaće tržište tada savjetujem odabir i domaćeg hostinga sa serverima u hr, ima ih po forumu par sa dobrim recenzijama.

Ajd poslušat ću vas i preći na Hostgator.com.

Ako netko ima kupon za što veći popust neka ga nabaci da ga iskoristim.

Hvala!


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact