Nakon 10 godina IE ponovo vladar(?)

Evo upravo se javljam s IE9 bete. Čini mi se bržim čak i od chromiuma, dosta lijepo radi, kako izgleda do daljnjega imam novi browser. Izgleda da su se moja očekivanja ipak ispunila, kad sam pričao da Microsoft ako želi najbolji browser da će ga napraviti, a čini se da je došlo vrijeme za to. Eto svima preporučam da isprobate IE9, dugo sam bio kontra IE-a, ali nisam tip koji robuje softwareom (kao Mozilla fanboyevi, koristio sam i ja FF dok nije chrome došao :slight_smile: ), i sad kad je IE ponovo najbolji (moje mišljenje), ostajem na njemu. Znam da će mnogi tući kontru samo zato jer je riječ o IE-u, ali eto još jednom ja ne robujem softwareom, ako valja koristim, ako ne ne

Priznaj, dobio si lovu za ovo:p

haha :slight_smile: bas baca na 5c review

:smije:

nista cudno

lol, pokušavam biti realan :slight_smile:

IE? Što je to?

lol Internet explorer, kako si gluuup :smiley: :smiley: :smiley:

Ja mislim da si u krivu IE je skraćenica od Internet( svi moraju sljediti microsoft i njihovu glupu politiku) Explorer :dada:
Ali iskreno godinama su se drzali nekih pravila ko pijan plota sad kad su vidjeli da su izgubili milijune korisnika sad su se opet sjetili.
Hvala al ne hvala.
Firefox prvi Crome iza njega .

Hahaha, da vladar. :smiley:

Daleko od toga - ostali browseri napreduju jako brzo, imaju puno vise mogucnosti od IE-a. Do kad cemo cekati sljedecu verziju IE-a? Do tad ce ostali browseri biti miljama daleko … a IE ce cekati, pa ce na kraju pokupiti dobre stvari od ostalih browsera, ko sta ih sad kopira.

Enivej, sta se tice performansi - napokon se IE moze mjeriti sa ostalim browserima. Ali sta se tice prikaza stranica - katastrofa. Dosta stranica IE9 krivo prikazuje. To im je karma od proslih verzija i uvjetnih CSS-a samo za IE. Sad kad su poceli postovati standarde, stranice se drugacije/krivo prikazuju, haha. :smiley:

Neće to biti njihov problem. Oni će imati dobar dio tržišta uvijek i taj IE9 će imati preko 50% market sharea, mi smo ti koji ćemo morati popravljati stranice :D, IE6 možeš zanemariti, isto kao sad i IE7, a za IE8 i IE9 neće onda biti ništa veći problem prilagoditi stranicu kao i za IE6 i 7 :slight_smile:
S jedne strane to mrzim, ali s druge za par godina kad se to iskristalizira neće biti toliko muke da se stranica dobro prikazuje u svim browserima…
Za update ćemo vidjet što će MS raditi, ne zaboravi da je IE6 izašao van 2001, IE7 negdje krajem 2006 početkom 2008, IE8 u 3ćem mjesecu 2009, a IE9 evo sad uskoro, tako da se znatno popravljaju …

Tnx, a što ti to znači gluuup? Tipkovnica ti smrdana ili ti drhte ruke (popij si mirogojcek).
IE držim kao nužno zlo, volio bih da nemam potrebe za njim.

Koristim Firefox, ne znam ni ja zasto. Ali bit cu iskren i potvrditi da se IE popravio - ne bih imao nista protiv koristiti ga.

[quote=“poros”]Tnx, a što ti to znači gluuup? Tipkovnica ti smrdana ili ti drhte ruke (popij si mirogojcek).
IE držim kao nužno zlo, volio bih da nemam potrebe za njim.[/quote]

Samo pratim tvoj sarkazam :smiley:

Nikome ne valja IE (kao i meni) a najviše se koristi. Kad bi ga programeri prihvatili i prilagodili mu skripte za online igre i druge slične stvari, firefox bi bio pokopan na Miroševcu i njemu slični preglednici :hico:

Probao… i dalje Firefox no.1

A koje to web stranice nisu prilagođene IE-u? online igre i slične stvari?

Evo reci online igra travian u zadnje 2 godine napravili su booom na svjetskom tržištu. Svi koriste firefox samo zato što na njemu rade skripte.

Otvorite gmail u IE8 i u FF.
Probajte raditi iste stvari.
Ispast će da je IE8 sranje (možda i Google ima veze stime) i to teško, a isto kad je izlazio, bacale se priče neviđeno čudo. I tako već godinama, za svaku verziju.
I ako će IE9 biti super, zašto bi se maknuo od nečeg što mi normalno radi.

moja prva web stranica je bila rađena prema IE,a kada sam je otvorio u ostalim explorerima razočarao sam se.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja