Nakon više mjeseci čekanja, AdSense mi nije odobren?!

Evo, prošlo je najmanje 4 mjeseca otkad sam im poslao zahtjev.

Početna stranica AdSensea javlja da se zahtjev još proučava što znači da je zahtjev zamrznut.

Kako sada preko iste mail adrese napraviti novi ili ovaj reaktivirati?

Prporučujem ti da registrujes novi gmail acc. odes na blogger, napravis nekoliko kvalitetnih postova i preko bloggera zatrazis otvaranje adsense acc.

radi.

Neću si mijenjati Gmail adresu radi tog jednog AdSense-a. Ta mail adresa mi je vezana sa svim Google uslugama pa i s YouTubeom i sad pravit novu ne dolazi u obzir samo radi toga.

Ima li možda kakav način preko ove nanovo poslat zahtjev?

Ako ne, neću ni imat AdSense.

Sumnjam, kada tražiš support samim slanjem maila dugo traje. I ja sam mijenjao gmail… Nije bolilo.

[quote=“matneki”]Neću si mijenjati Gmail adresu radi tog jednog AdSense-a. Ta mail adresa mi je vezana sa svim Google uslugama pa i s YouTubeom i sad pravit novu ne dolazi u obzir samo radi toga.

Ima li možda kakav način preko ove nanovo poslat zahtjev?

Ako ne, neću ni imat AdSense.[/quote]

Pa zašto bi mjenjao? Postoje dvije opcije 1. preusmjeriti sve mailove sa stare gmail adrese na novu i na taj način i dalje koristiti staru adresu, 2. novu gmail adresu koristiti samo za AdSense i na taj način ti ostaje i stara adresa. Pa nije da možeš imati samo jednu adresu. Ja ih imam 3.

130 videa na YouTube-u nanovo slat, sitne čiče miče mijenjat na novu adresu. Ne hvala. Trud od godine dana nemožeš preko noći stavit na novo.

@xapuc, ne bi ni bolilo da mi gospodin @CreatifCode nije rekao da se može imat dvije na istom imenu.

Tako već paše. :slight_smile:

Tu ću onda koristit za AdSense, a ovo neka stoji. Ja sam mislio da smiješ za takve usluge imat samo jednu da Google ne reagira pa da nemaš niti jednu.

Tnx.

Ma zaprijeti im da ćeš ih pokrasti ako ti ne aktiviraju račun, ipak si u tome stručan.

Gle, nekanim provodit sate i sate objašnjavajući ljudima kao što si ti da na lijep način odstupe od mene. Ljudi kao što si ti ne shvate to odprve, kad kažem “shvate” onda mislim da im informacije dolaze u svijest. Tebi nemogu doć u taj centar mozga kad to ni ne koristiš, a možda niti nemaš.

Inače, sad bi ti ispsovao sve po spisku kao što sam i u temi prije (koju sam otvorio prije nekih mjesec dana) jednom forumašu, ali neću jer nisam takav. Budeš li me i dalje provocirao ili napominjao isto u “mojim temama” pripremi se snosit posljedice koje će ovisit o tebi samom. Što više ovakvih ispada odnosno provokacija, to ću te više netom blatit. Kažem, ovisi o tebi.

Takvi kao ti su patološki napičeni na mene iz osobnih razloga. Možeš me isprovocirat do određene granice. A ako to uspiješ pripremi se i na neugodne posljedice.

Točno, uvijek sam protiv lopova.

Može, baš da vidim kakve su to posljedice… Ako misliš da ćeš dobro proći, samo izvoli… Ne napadaju te svi bezveze, razmisli malo o tome prije nego što počneš nekome prijetiti.

Ovo dovoljno govori o tebi i tvojem IQ. :uaa: Prijetiš nekome i još se ponosiš time :klanjamse

Molim moderatora da obriše zadnja 3 posta na forumu uključujući i ovaj pa da se vratimo na temu da ne bi opet nastao cirkus. :bljesak:

Slažem se s tim da treba offtopic postove premjestiti u smeće (ne potpuno izbrisati), samo bih još zamolio moderatora da banira člana koji se na forumu iskazao kao varalica i koji je javno i otvoreno prijetio klevetom bez imalo srama. Ako to nije dovoljno za ban, onda stvarno ne znam.
Nakon što ispravi svoju pogrešku zbog koje mu se obraćam, pozivam ga da slobodno nastavi pisati po forumu koliko god hoće. Ovo mu govorim dobronamjerno jer mu se ne isplati zbog sitnice imati problema.

Sorry što dosađujem s ovim, ali ne trpim baš nepravdu, krađu i prijetnje.

Ovaj stvarno ima 9 života, ja sam mislio da odavno ne postoji.
Neznam što te čudi što te google odpisao, takve kao ti sigurno ne treba.

gledam da treba dugo da se aktivira acc, meni je aktiviran u roku 12h, nije mi jasno baš???!?!


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja