Naletio sam slučajno

http://www.palotinci.hr/drustvo/za-who-trudnoca-je-bolest-a-homoseksualizam-ne/

Moli se član tsereg da pravilno naslovi temu te da članu trnac ukaže na pravila imenovanja teme

Hi hi hi

:slight_smile:

Premišljao sam nekoliko minuta kako nazvati temu ali nisam uspio.
Prvo sam želio staviti naslov homoseksualizam je bolest?
Onda sam poslušao što lik priča, pa je plan bio Sotonizam i homoseksualizam
Pa onda sam još poslušao što lik priča i shvatio da bi najbolje bio naslov “Samo za one dobrog želuca”

Na kraju sam se odlučio za neutralan naslov.

Moli se član CreatifCode da kada se igra moderatora, da barem nauči pravila foruma, jer ovo mu nije prvi puta da se pravi pametniji od moderatora.

Moli se član tsereg da se ponaša sukladno svojim principima jer je nemalo puta tema bila dobro naslovljena ali si je član tsereg uzeo za pravo upozoriti drugog člana na pravilno imenovanje tema, a često je iste znao i preimenovati prema vlastitom nahođenju. Ukoliko pravila vrijede za jednog člana, onda vrijede za sve.

this is BIRTIJA :smiley:

Koliko je teško skopčati da je Birtija nemoderirani forum? Kada sam promijenio naslov bilo koje teme u Birtiji?

Već si jednom baš istu takvu primjedbu imao - na nemoderiranje teme otvorene u Birtiji. I već sam ti jednom isto ovo rekao.

Hajde, daj primjedbe na moderiranje otvori u prikladnom forumu, gdje će ti moći odgovoriti i drugi moderatori i drugi članovi, pa ćeš dobiti najbolju povratnu informaciju na sve što si primjetio da ne valja.

Ja ne bih želio s tobom polemizirati o tome kako ja moderiram - velim, otvori temu o bilo čemu i neka i drugi kažu što misle, ako ih zanima. Samo bih te, ako imaš volje i interesa, zamolio da prihvatiš da je meni preimenovanje tema najiritantniji posao koji mi se čini najuzaludniji i najsizifovskiji posao. Kritiziraš me kao da sam ja nekakav robot. Laska mi što osjećaš da bih trebao biti savršen i idealan, ali i ja sam samo čovjek. :slight_smile:

[quote=“trnac”]
http://www.palotinci.hr/drustvo/za-who-trudnoca-je-bolest-a-homoseksualizam-ne/
[/quote]Na stranu to što taj frajer priča - nisam htio niti otvarati video. Ako netko osjeća da je homoseksualan, a ne bi želio to biti, sigurno ima pravo (kao i svatko tko ima dvojbe i osjeća da ima probleme) da mu se netko posveti, ali sam isto tako siguran da mu nikakav “Centar za liječenje” ne treba pomagati.

Međutim, nisi ništa komentirao onu drugu stranu priče - da je kontracepcija i sterilizacija stavljena u prevenciju bolesti? Razumijem za kondom da spriječava prijenos spolnih bolesti, ali sterilizacija, kemijska kontracepcija? Kako to spriječava zarazu?

[quote=“tsereg”]Na stranu to što taj frajer priča - nisam htio niti otvarati video. Ako netko osjeća da je homoseksualan, a ne bi želio to biti, sigurno ima pravo (kao i svatko tko ima dvojbe i osjeća da ima probleme) da mu se netko posveti, ali sam isto tako siguran da mu nikakav “Centar za liječenje” ne treba pomagati.

Međutim, nisi ništa komentirao onu drugu stranu priče - da je kontracepcija i sterilizacija stavljena u prevenciju bolesti? Razumijem za kondom da spriječava prijenos spolnih bolesti, ali sterilizacija, kemijska kontracepcija? Kako to spriječava zarazu?[/quote]

Nisam uopće komentirao link. Poslušao sam samo jedan dio što mi je bilo dovoljno da vidim kako lik drobi na veliko.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja