Namještaj i kuhinje po mjeri

Pozdrav,

Pred završetkom samjednog weba (fale neke slike i nešto malo teksta) pa ako imate neku ideju što bi još mogao dodat gore. Za sad nisam našao neke nedostatke u 3 glavna browsera ali vjerojatno ima dosta sitnijih greškica…:kmech:

Pozz.

Pomakni logo malo dolje da nije skroz u vrhu. Inače odličan dizajn.

Samo logo promijeni i bice super :slight_smile:

Izmjenio sam header, nekak je i meni djelovao “neskladno” sad je nekak elegantniji…valjda :zbunj:

Stari vs. Novi

Kak misliš promjeni :zbunj: ak misliš na izradu novog loga teško da je u ovoj fazi to moguće više :varenizec, reci kaj ti ne paše s logom?

Thx

Odlicna stranica.

Ovaj css3 transition efekat u footeru na linkovima je legendaran.

Opera 12 ovdje.

Sad kad smo već malo dublje ušli u to, ovaj tekst NAMJEŠTAJ I KUHINJE PO MJERI (skupa s ovim manjim tekstom) pomakni malo dolje da se nalazi na sredini loga. Tako će biti ravnomjernije.
Što se tiče samog usabilitya, logo pretvori u link koji vodi na početnu stranicu (po mogućnosti sa title=“Povratak na naslovnicu”). Broj telefona sa strane iz slike pretvori u tekst jer neki ljudi žele kopirati broj a to nemogu napraviti, čak pretvori broj u link tako da bi korisnici pametnih telefona klikom na broj mogli obaviti poziv.
Glavni menu nije dovoljno istaknut i neki korisnici na prvi pogled ga neće uočiti, trebao bi ga malo odmaknuti od slika i dodati mu neku pozadinu. Tako korisnici lakše mogu uočiti glavnu navigaciju.
Na stranicama o pojedinom namještaju fali “call-to-action” tj. što bi korisnici trebali napraviti sljedeće nakon što su pročitali o nekom proizvodu. Glavni cilj ove stranice je da proda namještaj. Nakon što korisnik nešto pročita mora mu biti jasno istaknuto kako da to naruči te mu se tako olakša život.
Tagovi koji se nalaze pokraj glavnih naslova su malo zbunjujući “Kuhinje po Mjeri -Akcija -Cijene Izrada Kuhinja po Mjeri -Moderne Kuhinje”, te smatram da im tu nije baš mjesto.
Kontakt forma mi se sviđa ali bilo bi dobro kad bi ugradio i mapu koja pokazuje lokaciju obrta.
Također stranica ima dosta sadržaja tako da bi mogao razmisliti o tražilici na uočljivom mjestu.

To bi bile neke stvari što se tiče upotrebljivosti same stranice, vizualno mi se stranica sviđa ali moglo bi se raditi na stvarima koje sam spomenuo.

Ovaj prvi dio sam popravio, menu će dobit jQuery “bling bling” u vidu žute linije ili pozadine a za “call to action” sam dobio ideju u novoj podstranici (nešto kao kontakt).

A što se tagova tiće to i je H1, ovo veliko je fake H1 za posjetitelja stranice a mali služi guglu (KWs) :stuck_out_tongue:

Pozz

Aj probaj kad ispravis logo mislim da ce biti 10x bolje

Za ispravak loga treba najmanje 10,000kn tako da to ne dolazi u obzir, logo je takav kakav je i sa svim manama je bolji od 95% logotipa firmi u RH. Boja i oblik su sada takvi kakvi jesu, do sada nitko nije rekao da mu logo ne odgovara :confused:

…zanima me šta točno na logu nije dobro? …zahvaljujem.

Sve je okej samo da ne ide ukrivo kao ovo 3d fora vec samo ova njegova prednja strana lepo kao npr

http://www.portal-crnagora.com/media/ae/9720/namjestaj-popovic-podgorica-logo-pcg.jpg

i bilo bi vrhunski

[quote=“Uber_Gosu”]Za ispravak loga treba najmanje 10,000kn tako da to ne dolazi u obzir, logo je takav kakav je i sa svim manama je bolji od 95% logotipa firmi u RH. Boja i oblik su sada takvi kakvi jesu, do sada nitko nije rekao da mu logo ne odgovara :confused:

…zanima me šta točno na logu nije dobro? …zahvaljujem.[/quote]

Mozda ce ti zvucati bedasto…logo bi morao ici prema “gore”…nikada prema “dolje”…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja