Naplata izrade Wordpress stranice

Pozdrav,

imam projekt za izradit wordpress stranicu za Geodetsku firmu. Znači samo prikazivanje sadržaja, nekoliko podstranica.Sam mogu odabrat gotov template. Od koga da zakupim web prostor i domenu? Koliko da naplatim taj projekt, neznam koliko vrijedi taj rad?

Hvala, Tomislav

Pa od 500 do 3500 kn zavisi kolko si vidio da ce platiti jer tu nemas ni 5 sati posla :smiley:

1 Like

Ovisi koliko si rijecit… i uvjerljiv…

1 Like

“Samo” prilagoditi template uvijek završi s više posla od planiranog.
Pokušaj unaprijed definirati sve što je potrebno napraviti kako kasnije ne bi imao problema sa sitnicama koje nikako ne možeš privesti kraju.

3 Likeova

Oke , kada budem znao točno detalje , napisat ću ih vamo…

Često to ispadne; hajde napišete tekstove za web stranicu, pa pošalju katastrofalne slike ureda, pa su vidjeli neke Facebook stranice, pa žele YouTube kanal, čuli su da je instagram popularan. Pa žele dodati neki feature u meni, a tema nije bila predvidena za to.

Više niti prijateljima ne bi radio takve web stranice za cijene ispod 1000 kN, bez obzira koliko malo ili puno ima posla.

Općenito treba cijeniti svoj rad i učenje. To što je nekome istalacija WP-a posao od pola sata, nekome je nepoznanica, a da bi ste naučili kako to napraviti sigurno ste proveli dane i dane čitajući i pokušavajući.
Zatim dolazi softver i ured, mnogi se čude kad neka uredna stolica košta 2000+ kuna, a rade webove za 500kn pa si ne mogu priuštiti , takve stvari nisu trošak već investicija, kao i legalan softvare…

5 Likeova

Totalno si u pravu i slazem s stobom u svemu. Ali ja imam filozofiju da gledam da mi je sat 100kn+ i ako nesto naplatim 1000kn to mi je 10 sati rada ako prede tih 10 sati kazem klijentu da je svojim zahtjevima poduplao satnicu i trazim nadoplatu… Naravno to najavim prije sklapanja posla