Napokon - Pobjeda Istine!

GENERALI GOTOVINA I MARKAČ SLOBODNI!!!

[attachment=1]haaski-sud-oslobodio-gotovinu-markaca-popodne-stizu-zagreb-slika-661910.jpg[/attachment]

Slavi se diljem cijele Hrvatske, pogotovo zato sto ovakva odluka nije bila ocekivana od vecine :slight_smile:

Nadam se da ce se nekako pronaci i nacin za kompenzaciju izgubljenih 8 godina u pritvoru za vrijeme suđenja.

Nakon 11 godina maltretiranja i Gotovine i cijele Hrvatske, konačno priznaju da do svega toga nije smjelo ni doći.
Sad me samo još zanima hoće li biti organiziran kakav doček. Ne želim to propustiti…

Meni je jedino žao moje generacije u regiji kojea ove ljude zovu zločincima. Ipak imaju internet a oni odlučili vjerovati nekakvim stoljetnim dogmama.

Ima doček u 15h na glavnom trgu ako se ne varam.

Pravda na kraju pobjedi, istina uvijek nađe put. :slight_smile:

[quote=“gambo”]Nakon 11 godina maltretiranja i Gotovine i cijele Hrvatske, konačno priznaju da do svega toga nije smjelo ni doći.
Sad me samo još zanima hoće li biti organiziran kakav doček. Ne želim to propustiti…[/quote]

Biti će Zadru i Pakoštanima večeras, mi imamo izbora :slight_smile:

Ne sječam se ovakve euforije u državu, zadnju što pamtim je kada smo dobili Njemačku 1998 i ušli u polufinale SPa. Jedan od najljepših dana od naše neovisnosti.

Konačno mogu djeci sa ponosom i bez trunčice sumnje reči da im je djeda bio u oslobađajućoj i ponosno HRVATSKOJ VOJSCI. Hvala generalima na ovako velikoj žrtvi.

[quote=“SteelMaiden”]Slavi se diljem cijele Hrvatske, pogotovo zato sto ovakva odluka nije bila ocekivana od vecine :slight_smile:

Nadam se da ce se nekako pronaci i nacin za kompenzaciju izgubljenih 8 godina u pritvoru za vrijeme suđenja.[/quote]

Nemoj bit naivan, Čermak, Markač, Gotovina i drugi su materijalno zbrinuti za narednih 800 godina. Francek je njih rješio… :stuck_out_tongue:

čuje li se kalašnjikov iz hercegovine

Rat je konačno gotov. Opet smo pobijedili.
Svako dobro dečkima u daljem životu, a sanjam o političkoj aktivaciji generala Gotovine, da se opet ujedinimo kao nekad.

Inače, ovo je baš bio dobar tjedan za Hrvatsku: bagra unutra, a pravi dečki van, sjajno. Možda se ipak vidi neko svjetlo na kraju tog, sad već dvanaestogodišnjeg mraka…

Doslo je do izmjena u Hrvatskoj reprezentaciji…

Izlaze Gotovina i Markac…
Ulaze Cacic i Sanader :wink:

[quote=“Sljaker”]Rat je konačno gotov. Opet smo pobijedili.
Svako dobro dečkima u daljem životu, a sanjam o političkoj aktivaciji generala Gotovine, da se opet ujedinimo kao nekad.

Inače, ovo je baš bio dobar tjedan za Hrvatsku: bagra unutra, a pravi dečki van, sjajno. Možda se ipak vidi neko svjetlo na kraju tog, sad već dvanaestogodišnjeg mraka…[/quote]

Iskreno nisam siguran da je tip u stanju više raditi bilo kakav društveni posao, tko zna kakve su posljedice ostale na njemu zadnjih 10ak godina. Meni danas na bini nije djelovao nešto posebno razuman. Cijela hrvatska čeka da kaže nešto normalno a on kaže 3 rečenice od koje su mu na 2 morali zviždati.

To i nije bitno, nama treba samo figura, persona iza koje će opet stati svi Hrvati. Organizacija postoji, inteligencija i ratnici su tu, samo nedostaje netko sa karizmom. Osim toga, ako je Mesić mogao biti predsjednik (OMG), onda doista može svatko, a kamoli ne jedan Gotovina.

Rečenice koje je izrekao su u rangu onog “lopta je okrugla” ili “ostavili smo srce na terenu”. Fraze, floskule, ali možda je bilo mudro tako se obratiti. Narod nije zviždao njemu nego spominjanju nekakvih političara.

Da sam ja izašao nisam siguran da bih mogao hodati, morali bi me nositi…
Zna on dobro zašto je spomenuo te na koje su zviždali.

:roflmao:

Ja se nadam da će doći i dan kada će se Hrvati stvarno okrenuti budućnosti, a domovinu voljeti i na taj način da budu lojalni državi, njenim zakonima i institucijama. I tako sam ja doživio Gotovinino obraćanje, koje je - po mom doživljaju - bilo obraćanje vojnika u srži, šturo riječima, a s lojalnošću na jedinom mjestu na kojem može biti. Ja sam osobno prečesto ogorčen državom, ali taj je nastup meni umanjio malodušnost.

Na žalost, strahujem da zviždači ne vide, odn. ne razumiju što je Gotovina pozdravio i da su profulali time to (za nas, tzv. “obične” građane) najbitnije značenje kako ove presude, tako i žrtve svakog vojnika, a na koje je - po mome sudu - on ukazao.

A ja se nadam da će doći dan kad će državni činovnici shvatiti da država Hrvatska postoji radi Hrvata i kad će država biti lojalna Hrvatima, kad će svi zakoni imati smisla te kad će institucije države biti ponizne prema Hrvatima. Država nije nad Hrvatima, obratno bi trebalo biti…

======================================

Markač je bio više zanesen u svom obraćanju, Gotovina je bio maksimalno discipliniran. To može pokazivati i buduće životne planove te dvojice heroja.

Čovjek sada ima podršku 99% hrvata i nacionalni je heroj, ulaskom u politiku nakon 6 mj. će to spasti na 50% a nakon 12 mj. će za večinu biti lopov. Pitanje je jeli mu to pametan potez i želi li se i dalje žrtvovati za hrvatsku ili posvetiti sebi.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja