Narucite "kljuc u ruke" Amazon sajt

Vidim da je ranije bilo par slicnih usluga ali nisu aktuelne pa da probam nesto slicno:
Amazon je kao sto znate jedan od najboljih vidova zarade za pocetnike. Ja nudim izradu Amazon sajta sa 5 review clanaka od 400 reci i jednim clankom “Top 5 proizvoda” od 2000 reci. Postoji mogucnost dalje saradnje oko clanaka.

Cena za prvih 10 kupaca je samo 30 dolara.
Uz pisanje clanaka vrsim ubacivanje clanaka direktno na sajt i ubacivanje vasih Amazon linkova.

Odabir teme i kljucnih reci radim u dogovoru sa vama.

Let’s make some money :slight_smile:

HUH???

Za 30$ mi napravis site kako ja zelim?

Pa gdje si bio prije?

Ili tu postoji neka caka?

Na koju caku mislis, nema cake, ali sta ti znaci ovo kako ti zelis? Sajt ce da bude u Wordpressu, ja cu da napisem tekstove i sve podesim, ubacim slike i affiliate linkove.

Da, znaci za 30$ ti anpravis site kojirecimo izgleda kao onak moj koji su u drugom topicu spomenuo, i sa svim opcijama koje on ima i sa svim pluginovima?

Iskreno mislim da si se jako zaletio. ja sam nedavno radio jedan site i trebalo mi mjesec dana i jos nisam zadovoljan kako izgleda.

Bez uvrede dadaas ali ti si glavni ispektor na forumu, razumes se i u politiku i u ekonomiju i u pdv i u wordpess…Kakvi plugini kakvi bakraci, ne spamaj mi temu, vas trosak je samo domen i hosting, a ja pisem tekstove i podesavam affiliate linkove.

1 Like

Pa cekaj prodajes tekstove i ubacivanje linkova u sadrzaj ili sve odradjujes (plugin,kw, widgeti, meni itd) Velika je razlika…

Analizu keywords-a, widgeti, meni, da, logo ne radim, ne znam koji plugin uporno pominjete :slight_smile:

Pa osnovni tipa Wp review, W3, contact form, Wp Smush, Yoast itd.
Analiza kw ako mozes taj deo pojasni. Imas li lake kw, srednje, koliki M/S?

Ne, ove plugine ne koristim. Sto se tice kljucnih reci, uglavnom nalazim easy, relatively easy kljucne reci prema Traffic Travisu, sa oko 2000-5000 mesecnih pretrazivanja.

Da, neznam zasto si odmah skocio na zadnje noge, ja sam samo pitao sto nudis. Jer ako mi nudis site kakav mi treba za 30$ ja odmah nartucujem i ne moras ti pisati clanke nego ih ja napisem po svojem trosku.

A ako samo instaliras WP i nabacas clanke bezveze onda mi to je u nekoj toj vrijednosti.

Odnosno meni osobno to nista ne znaci, zato sam pitaos to nudis, a vidim da i druge zanima sto nudis, jer ovako kako si objasnio nikom nije nista jasno.

Upravo si rekao sta sam ja hteo samo me mrzi na tel da kucam. Nedorecen je oglas. Amazonac ne shvati pogresno komentare, samo zelomo da definisemo sta nudis za 30$.

Evo primera kako bi sajt otprilike izgledao: guitarsglobe.com. Ne razumem sta nije jasno u oglasu, pise da cete da dobijete Amazon sajt sa 5 review clanaka i jednim clankom od 2000 reci. Naravno da necu da instaliram 2014 wordpress temu sa widgetima Arhives, Recent Comments, Hello World! clankom i Sample page stranicom :slight_smile:
@dadaas Ne skacem na zadnje noge, samo me zanima kako to izgleda sajt kakav ti treba, a da ne moram ni clanke da pisem? :slight_smile:

Ma nista, mislio sam da podesis sve plugine. No dobro, i ovo sto nudis je nesto, ali ako mozes i plugine izbaci cijenu vjerujem da bi mnoge to interesiralo. jer kazem nedavno sam radio site i trajalo je cijelu vjecnost.

Napravi nekoliko opcija :wink:,
tu osnovnu - već koju nudiš,
pa drugu opciju sa plugin-ima (koje ugrađuješ) i još šta bi trebalo,
ako misliš da treba još neku bolju opciju sa boljim karakteristikama.
Sigurno da ćeš imati posla i zainteresovanih jer je veća ponuda.
Najbolji primer ponude imaš kod @dadaas za pisanje.

Pa donekle si u pravu ali mislim da nema potrebe za pluginima, jedino mozda Comparison plugin mada ja licno najvise zaradjujem na sajtu bez plugina.

Zašto boga ti imaš popup reklame na ovom sajtu? Ne vidim smisao

Heh, ma to sam se zezao nesto, treba da javim novim vlasniku da izbrise to, skroz sam zaboravio.

Mnogi me pitaju za ovu uslugu tako da je aktuelna ponovo, kontaktirajte me za vise detalja.

Ako nije problem hajde postavi 1 ili više primera nekog sajta kave radiš.
Ovaj što si prije dao: http://guitarsglobe.com/ je neaktivan.

Mozes da vidis sajt na archive.org, mozda nema poneka slika ali je dovoljno da se vidi otprilike kvalitet tekstova i struktura sajta.

Ne smem da otkrivam sajtove klijenata u svakom slucaju.