Naši predstavnici elita uživo

Letio sam prošli tjedan avionom i prilikom boravka na Plesu imao priliku vidjeti uživo dvoje naših znamenitih sugrađana. Jeste li imali sličnih susreta i kako ocjenjujete te ljude uživo?

Evo moja dva nedavna susreta.

Predajem torbu na šalteru, kada čujem na desnom šalteru za check-in biznis-klase neku žensku kako žali zaposlenici na svoje sjedalo u zrakoplovu:

  • Ja vam uvijek platim najskuplju kartu, a vi mi uvijek date takvo mjesto.

Pogledam tko je tako razmažen, kad tamo ministrica financija, Martina Dalić, izgleda nije u stanju savladati online-obrazac za kupovinu karte na stranicama našeg prijevoznika. I ženska nekako pogledava pri tome lijevo i desno da vidi je li je netko prepoznao i čuo.

Ako si je stvarno sama platila tu kartu, onda na čelu Ministarstva financija imamo osobu koja ne zna kliknuti mišem da izabere sjedalo koje hoće (ili misli da bi nekoga trebalo maknuti s njegovog sjedala?). Ako sam joj ja platio kartu, onda na čelu Ministarstva imamo osobu upitnog svjetonazora, neku vrstu princeze koja je valjda zasjela na tron koji joj je dugo pripadao. Što god da jest, nije dobro.

Pohvale mladoj teti na šalteru koja je ostala posve neipresionirana ministričinim prenemaganjem i lijepo joj rekla da mora da je netko drugi za nju rezervirao to sjedalo.

Odem onda u čekaonicu čekati ukrcaj, gdje sam vidio suca Ivana Turudića. Nikakvih primjedbi, zapravo, ali čovjek mi je djelovao pomalo kao se baš i nije naspavao noć prije. Možda i nije, a možda on uvijek tako izgleda. Ipak, čini mi se nekako da ne bi bilo loše da suci čuvaju malo stroži kodeks odijevanja i šišanja i inače, nešto sa sakoom i kravatom, makar.

[quote=“tsereg”]naših znamenitih sugrađana. [/quote]Oni nisu moji sugrađani.

Imaš pravo, nisu oni ničiji sugrađani.
Oni žive u Disneylandu.

nebi je ni prepoznao.nisam jos vidio njenu “njusku” [quote=“tsereg”] Martina Dalić,[/quote]

Vratite nam Šukera… not :slight_smile:

Dobro si još prošao, mogao si na Mamića u ekstazi naletjeti. Općenito su letovi za Hrvatsku zgodni sa uvid u presjek Hrvatske populacije, nešto kao vojska light. Depresivno.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja