Nativemedia.rs - iskustva?

Mozda je neki fixni fee jer generalno ovo je jako mali iznos tako da tih par dolara ispada procentualno 50% sto na vecem iznosu ne bi bilo tako.

Bankovne racune nisam jos probao sa NativeMedia, ali sto se tice PayPala nema nikakvih problema, koliko stavis na Payout toliko ce ti i poslati.
Bas sam sad pregledao translakcije na PayPalu, svaka se poklapa sa onim sto sam podnio na njihovom sistemu.
Moguće da je ovo sto je @Grafit napisao posrednicka Banka, radio sam prije sa Adsenseom i uvijek je bilo nekog minusa za kojeg smatram da je posrednicka banka.

Treba u obzir uzeti i konverziju valute ako je Native Media uplatu izvršila u Dinarima

Hvala narode, al opet mi nije jasno da mi skine njegova banka 50%, oni kazu, opet navodim da uzimaju 3%, meni moja banka kaze da mi je uplaceno samo 12.25 i nema dalje. Ujeo vuk magarca, drugi put cu na paypal, ne bude li ok ukinem ih i doviđenja. Hvala svakako svima :slight_smile:

Plaćaju odlično, mogu da ih uporedim da adsensom, dosta su bolji od adnow-a, mgid, svakome bi preporučio

1 Like

Istina, da se nadovezem, isplate su utorkom i petkom pa je najbolje dan prije zatraziti isplatu (pise im na sajtu) ako se odlucite na paypal i najniza je isplata 25 eura. Podrska i ostalo sve za 10, i na facebooku odgovaraju.

Poslali su iz Native pdf transakcije i stoji da su poslali 24.25 , sad sam pisao mail unicredit banci u Mostar, jer se moja banka ne javlja, nije do Native a ni njihove banke kao sto mi je operater iz unicredita juce rekao. Bas me zanima sta ce moja banka sad reci, sreca mal iznos :slight_smile:

Do Unicredita je, bio Adsens bilo šta, ubiše… Skidaju na adsens isplate po 15e-20e… Mijenjaj banku…

2 Likeova

Ja native radim par dana i za sada sam veoma zadovoljan, daleko bolje od monada. Nesto najblize adsensu po zaradi.

679679

Native su ok sto se tice zarade, samo eto necu vise na devizni iplatu vrsit nego na paypal. Dobio sam izvadak od banke, uzeli 12 eura od 24 eura, boze sacuvaj. I jos prvo rekli da je samo 12 uplaceno, ma kradu i to je to. Sad me zanima je l ista naknada i navece svote ili je veca na veci iznos?

Što lepo ne nakupiš veću sumu 100-200€ pa pošalješ zahtev za isplatu? Mislim šta imaš od 24€ bezveze se cimaš…

1 Like

Ma znam, ali eto, nesto mi zafalilo pa rekoh da na devizni prebacim, mislio da ce ici brzo zbog int bankarstva, ali greska- em sto 6 dana traje, em pozobase sve, hehehe. Necu ponovo, pay pal slijedeci put

Koliko znam imaju mogucnost za slanje na tekuci racun, ali za devizni nisam znao

Mozes isplacivati preko epayments, najbolja opcija

Koliko ja mogu da zaradim na Nativ media sa 150 000 posjeta mjesečno ali je procenat onih koji kliknu na reklamu direktno 0,3… Na gogole imam oko 1-2 eura dnevno, pokušao sam monad plug i tu sam imao oko 0,12 - 0,20 dolara dnevno…

Ja sa tom posjetom (ako je to statistika adsensea) u dva dana oko 70€ sa šarenom domaćom publikom, ako su ti stalni posjetioci onda 30%manje

Kako? Koliko imaš klikova… TO je broj pregleda stranice… broj impresija je duplo veći otprilike… Kod mene ima dsota ino publike al bivša juga je oko 70%. Ja sam tek krenuo… jel radim nešto pogrešno?

Vjerovatno misli da imas 150k dnevno hah

evo ti trenutno, 89000 impresija na nativmedia platformi sa jednim vidžetom u dnu članka 3x2 znači 6reklama nativnih u dnu svakog članka i zarada za dns 5,23€
ali kod mene je stalna publika tj. korisnik dođe najmanje jednom u dva dana zato je malo klikova.
NATIV MEDIA je jedina poštena nativna firma, nema natezanja oko cpc jer svima je isto, a plaćanje nemože biti poštenije, u PON zatražiš isplatu pare na paypalu u utorak do podne… dok su svi drugi teško NATEZANJE

Meni pokazuje 157k impresija i skoro 25e, a widget je 3x1