Natječaj za najbolji topic WM foruma!

Zasto Anteloffu ne date prvu nagradu ? Zasto skrtarite ? Postavili ste uvjete za najbolji thread koje je na ovom forumu nemoguce ostvarit. Dal je to slucajno ili namjerno,ne znam. Anteloff zasluzuje prvu,a bome i drugu nagradu, kakva utjesna ?!

3 Likeova

Ante je napravio tipični blackhatforum thread gdje nam je dobro isprodavao maglu kako zarađuje već u prvom mjesecu stotine preko svog affiliate weba…a sve samo da se dočepa lajkova i prve nagrade :smiley:

Ispravljam se,za prvu nagradu definitivno jos konkurira i anja1 sa temom Tutorijal za adult zaradu.

Ako se ne varam u igri su i datumi otvaranja topica, no po mom mišljenu to je nevažno, važna je popularnost topica – datum bi trebalo zanemariti i nagrade dodijeliti onima koji su ih nedvojbeno zaslužili – Anteloff i Anja1.
A ako ipak mora biti strogo po pravilima neka za one koji ne ispunjavaju uvijete barem budu utješne nagrade jer u konačnici sama statistika topica Anteloffa i Anje dovoljno govori o njihovom doprinosu forumu, što je više nego dovoljan razlog za nagradu.

1 Like

Definitivno se slažem da su topici navedenih članova bolji od onih koji su pisali topice baš za natječaj.
Ali jednom kada objaviš takav natječaj ne možeš više mijenjati pravila jer je to onda prevara.

Iako ga nisam pratio, po meni je Tutorijal za adult zaradu, po svim parametrima najači topic na ovom forumu u zadnje vrijeme.

Ali kažem, ne možeš skoro pri kraju natječaja mijenjati pravila, jer onda bi mogli konkurirati i sve prastare kvalitetnije teme, gubi se smisao samog natječaja i stavlja politiku kreatora natječaja u negativan kontekst. Bar ja to tako vidim.

Eventualno da se na neki način redefinira glasanje članova za najbolji topic. Ali pod uvjetom da se ne povrijede pravila natječaja.

He, he…
Ova situacija me podsjeća za zadnje izbore, pokušaje sastavljanja vlade…

Da, da… I Tutorijal za adult zaradu svakako zaslužuje konkurenciju za pinku.

Bilo je nerealno od samog početka očekivati da će jedan topic imati toliko lajkova s obzirom na broj aktivnih korisnika foruma, vjerojatno zbog toga mnogi nisu ni pokušavali. E sad, možda bi bilo fer da se Ante nagradi za taj topic, ali definitivno to ne smije biti vezano uz ovaj natječaj.

Iz dva razloga:

  • Njegova tema niti ne ulazi u izbor jer se računaju samo teme pokrenute nakon objave natječaja.
  • Ako mu to zanemarimo nije zadovoljio uvjete natječaja za osvajanje nagrade.

Samo moje mišljenje.

Na temelju čega ga onda nagradit? Pa eto, doprinio je kvalitetnom temom razvoju foruma. Ali onda bi se mogli i neki drugi ljudi javljat da su možda i oni zaslužili neku nagradu?

Situacija je takva da i ovu raspravu vodimo bez veze, jer od svega toga neće biti ništa.

Ante otvorio temu 8. listopada 2015. godine
Natječaj pokrenut 27. listopada 2015. godine

“Promašio si ceo fudbal.”

1 Like

Evo da se i ja oglasim…
Hvala svima koji cijene moj trud i zele me vidjeti kao jednog od dobitnika ovih nagrada, ali moj topic ipak ne ispunjava zahtjeve propisane natjecajem tako da vjerojatno nista od toga. Doduse, nijedan topic ne ispunjava uvjet od 50 lajkova :smile:

E sad, dobijem li kojim slucajem nagradu posvetit cu se borbi protiv gladi u svijetu te cu nastojati zaustaviti sve ratove te iskorjeniti siromastvo. Ostane li mi nesto para, napravit cu neki affiliate site kao case study tu za forum pa cemo od prvog dana pratiti kako radim, napredujem(?), zaradujem(?)…

Otkrili ste me :blush:

4 Likeova

@Opica lahko je palamuditi preko tastautre, napisi onda ti neki tutorijal i bices jedini kandidat za nagradu. Pratio sam Anteloffovu temu i sve je fino objasnjavao, nekoliko puta mi i na poruku odgovorio, cesto je pisao da mu se i ostali javljaju. Ostalo je samo da nam nadje teme i da nam sajt slozi. Koliko se sjecam postavljao je i slike zarade ? Tako da ne mozes reci da je prodavao maglu.

Najbolje bi bilo da se javi steelmaiden sa konacno odlukom. Moj prijedlog je da ukupan fond podijele anja i ante. Obojica zasluzuju nagradu.

Evo prijedlog: Neka @Anteloff prekopira svoj prvobitni tutorijal na novi forum topic, mi lajkamo to što je objavio i tako više nema te zapreke vezano za datum objave. Tada će biti sve regularno.

2 Likeova

Mislim da bi prije prošlo da mu lajkamo drugi thread koji je u konkurenciji za nagradu. Naravno, to sve će vrlo vjerojatno past u vodu s obzirom na to da niti to nije prema pravilima natječaja (iako ne traži on da se lajka, dođe na isto). :grin:

Meni samo žao što nema više tutorijala da se nauči što novo, nebitne su nagrade, neće promijenit život nikome, dodatno znanje možda hoće.

Eto Mrcina ili neki drugi članovi imaju sigurno čemu naučit druge, ali tutorijala nema ni za lijeka.

1 Like

Aj da napišem nešto kad si me već spomenuo :slight_smile:

Osobno sam mogao i ja napisati neki tutorijal, koliko bi bio kvalitetan ne znam, sigurno bi se neki složili, neki ne bi, no to nije upitno, to je čak i poželjno, tome služe forumi. Problem je što na ovom forumu ima svakakvih likova, mnogi samo komentiraju, hejtaju i prave se pametni, a ničime ne pridonose forumu.

Kada bi postojala neka reputacija na forumu, zatvoreni dio za normalne forumaše koji žele podijeliti svoje znanje, ma kakvo ono bilo, sve bi bilo drugačije i siguran sam da bi mnogi imali volje pisati kada bi tu bili samo dobronamjerni ljudi.

Nažalost, mnogo je tu pokvarenih likova.

Da bolje objasnim… Ante je napisao tutorijal, svaka mu čast na tome. Objasnio je sve, kako naći nišu koja nema jaku konkurenicju, kako napraviti sajt i šta napraviti da se probijete. I onda se nađe osoba koja neće takve savjete iskoristit ispravno, pronaći svoj proizvod koji nema konkurenciju i krenuti u osvajanje tržišta, već će svoj trud usmjerit u to da pronađe njegov sajt s kojim se on probio i praviti mu konkurenciju.

Kome je to u interesu?

Slično je bilo i prije. Sjeti se samo igrice, igrice za djevojčice i slično. Čim je isplivalo na forumu da to tržište ima potencijala i da nije zahvaćeno konkurencijom za neke pojmove i države, na brzinu se stvorilo X stotina (da ne kažem tisuća) sajtova s tom nichom. Po forumu su se čak počele povlačit fore na šemu “zar postoji netko na forumu da sada nema bar jedan sajt s igricama?”.

Rezultat?

Sumnjam da će Ante više dijelit detalje svog rada kakve je vjerujem namjeravao, kao i svatko tko je vidio što se njemu dogodilo. Niti će neko otkriti bilo što o tome šta radi jer je trudom došao do tog znanja i rezultata, pa da mu sad dođe dodatna konkurencija, kao da nema već dovoljno problema.

Dakle, problem nije meni podijeliti informacije Anti ili tebi, ali to čitaju svi, pa i oni koji ne dorpinose već na krivi način koriste sve što im se servira. Mislim da shvaćaš o čemu ti govorim.

Toliko. Sada logout :slight_smile:

2 Likeova

Slazem se u potpunosti mrcina. Ja ne bi ni za dobre novce napisao neki tutorijal sta i kako ja zaradjujem. Jer odmah evo konkurencije a to samo stvara dodatne probleme.

Ja sam odlucio da doprinesem forumu i stize tema za par dana, samo da je lepo spakujem.

1 Like

Moj doprinos takmičenju…

I došao je i taj dan :slight_smile:

@steelmaiden

I ja sam bio napisao neki tut, pa ne znam da li se i to broji.

Pa nije niti jedan od naših tutorijala zadovoljio kriterije. :disappointed:
Zahtijevamo nove izbore. :grin:
Ili ćemo cijeli slučaj prijaviti sindikalnom odvjetničkom uredu. :sunglasses:
I nećemo više nikada ništa napisati na ovom forumu. :relieved:
Zbog čega ćemo pasti u depresiju. :dizzy_face:
I komunicirati samo sa smajlićima :sleepy: :sunglasses: :persevere: :confounded:

I sve smo to ovjerili kod javnog biljeznika.

Smatram da bi bilo okej podjeliti utješne nagrade za 2-3 najbolja topica. Mala stimulacija postojećim i dodatni poticaj budućim članovima za sudjelovanje u natječajima.

Samo ih nemojte nagraditi vingdima