Ne mogu primiti novac na Payoneer?

Pozdrav svima, naime sa jedim clanom sa ovog foruma sam htio razmjeniti novac ja njemu na paypal a on meni na payoner ali ispostavilo se da ja na payoner ne mogu primiti novac jer upste namam tu opciju “receive payments” kako mogu kontaktirati payoner da mi to ukljuce ili sta vec da radim jel imao neko iskustva sa ovim?
Ovo je moj payoner nalog dje se vidi da nemam opciju “receive payments”

ovako bih nesto trebao da imam da bih mogao da primim novac.

Hval unapred svima, nadam se da mi neko moze pomoci.

Od kojih firmi si primao novac do sad?

juicyads i popads cini mi se…

Ima li neko resenje za ovo posto sad ne moze kolega da mi posalje pare…

Pošalji mu svoju mejl adresu od Payoneera?

Kome da posaljem?

Moraš tražiti od payoneera da ti ubace opciju “card to card transfer”, ali payoneer lagano tone. Nisu još sve korisnike prebacili na FC, transferi payoneer --> FC ne prolaze, a oni koji su prebačeni na FC ne mogu se logirati u payoneer account da bi tamo primili lovu od korisnika koji još nije prebačen na FC.

ja sam porucio FC ali jos uvijek mi nista ne stize, sacu pokusati da im posaljem mail da vidim da li ce mi ukljuciti tu opciju…

Moze li mi neko pomoci koju kategoriju da izaberem ovde i dalje, nikako ne mogu naci ovo sto meni treba…

Ulovi ih na live supportu, nisu bas azurni sa ticketima, treba im i po 10 dana da odgovore.

da rezimiramo jedno: payoneer neće prebacivati sve korisnike u firstchoice pay, samo one koji sarađuju sa 18+ partnerskim kućama :slight_smile:

Ja ne suradujem sa njima vec 2 godine pa su me prebacili i samo imam problema zbog toga, ne mogu primite $$, a do prije 2 mj mj sve savrseno radilo.

Koja je fora s time firstchoice za korisnike koji su vec na Payoneeru?

:stuck_out_tongue: fora je u citanju

Nista ne mogu ni live chat da mi srede to… Kazu da moram da se prebacim na ovu novu karticu a ja sam porucio tu novu karticu jos prije 1mesec ali mi nikako da mi stigne ne znam dje je sad problem i sta da radim sad ?

Pročitao sam ovaj topic i ne vidim odgovor ako na to mislite.