Ne učitavanje oglasa na Blogu

Večer. Nova sam na ovom forumu, te na Blogu.
Blog mi je aktivan 2 mjeseca i imam 4000 pregleda. Odlučila sam se prijaviti na Adsense i probati polako ali sigurno zarađivati. Izvući još jednu pozitivnu stvar iz toga. Uglavnom, stavila sam oglase na stranicu ali mi se pokazuju samo na mobitelu i to prije nego stisnem ponuđeno ‘web verzija’
Na mobitelu se otvori drugačija tema te se tada vide reklame, kada stisnem web verzija više se ne vide.
Na kompjuteru se također reklame ne vide, probala sam preko widgeta adsense,preko adsensa pa ubacila u Html i također ne radi.
Da li je mozda stvar u template ili nešto krivo radim. I ako promijenim template da li će mi sav sadržaj otići pošto sam čitala da se znalo desiti. Da li bi mi mogli pomoći?
Unaprijed hvala.

Svašta može biti. Kako si stavila oglas? Unutar HTML koda ili widget za AdSense. Ako stavljaš u kod direktno onda moraš staviti i za desktop i za mobilni prikaz.
Kada stavljaš oglasne jedinice unutar template onda ih prije trebaš konvertirati baš za blogger (imaš online alat za to).
Ako mijenjaš template članci će ostati, ali gubiš sve custom postavke (AdSense kodove, skripte za Random članke, analytics isl ako su stavljeni unutar koda)

Probala sam i sa widgetom Adsense i sa Html i nijedno ne funkcionira.
Evo sada sam probala online converter i stavila u Html ali se na blogu prikaže samo kod koji sam zalijepila?
I kako staviti za desktop prikaz,ne snalazim se baš.

U HTML u članku ili template editoru?

Evo jedan primjer pa pokušaj
http://www.ogbongeblog.com/2013/08/how-to-add-adsense-to-blogger-posts.html?m=1

Inače odem u ‘Izgled’ i stisnem Html widget i zaljepim kod, ili probam samo adsense cod.
Nisam prije nikad u template probala, ali evo sada jesam i opet ništa. Pratila sam sve kako ide,vjerojatno nešto krivo radim

Probaj u text dodati kod :smiley:
A moguce da je i do teme :smiley: