Ne uzimajte .club domene

Nakon kraćeg istraživanja upravo sam došao do zaključka da .club domene nikako ne dobivaju DA i PA, imam primjer dobro linkane .club domene koja je registrirana u 6. mjesecu 2014. i još uvijek nema DA i PA, stoje na 1 . Također i sam imam stranicu koja je napravljena u 11 mjesecu 2015. i još nema DA i PA. Da li netko zna zašto je to tako ?

Verovatno zato sto su ljudi poceli masovno da ih kupuju misleci da ce imati bolje pozicioniranje na google… Google shvatio da ce biti preplavljen domenima .club .online i td… pa je verovatno resio da tome stane na put sto pre… Cudno je da se negde club domeni mogu kupiti za 1 dolar, negde za 2 a negde cak 20…

O cemu ti pricas ? DA i PA faktor nemaju sa Googleom veze, to je SEOMOZ faktor.

A kakva je situacija sa page rankom?

Mozda tebi i cijena kruha ima veze sa Googleom, ali ovo definitvno nema.

2 Likeova

:grin: nasmeja me za medalju :joy: :smiley:

A koliki ti je page rank na tom club domenu? :smile:

Molim te reci da se šališ. I nemoj više pisati na mojoj temi ako nemaš nešto pametno za reći.

I ja imam jedan sajt sa .club domenom od oktobra,jos nema ni DA ni PA,a ima relativno jako dolazne linkove.

Svi ti rankovi se updejtaju, moraju kalkulirati i vjerojatno ih MOZ ne kalkulira, pa kamo bi dosli da za sve domene kalkuliraju.

I neznam, mislim da Google ne pita SEMOZ-a koliko je kojoj domeni DA i PA. Tak da to sto enma DA i PA nije razlog da domene ne valjaju. Radje reci kako stojis sa rankingima, to bi bio bolji podatak.

Na ovo sam i ja pomislio, da ne kalkuliraju DA i PA za tu domenu. Trenutno sam 23 za glavni keyword koji ima 246000 mjesecnih pretraga.

@drmrgood

Ako ti stvarno misls da oni ne koriste ni jedan podatak od googla, ona ja stvarno necu vise niti pisati u tvojoj temi niti odgovarati… Tu sam zavrsio svakakvu diskusiju :smile:

Ne znam samo zasto prate promenu algoritama googlovog pretrazivaca https://moz.com/google-algorithm-change

No i kako onda da ne uzimamo? Po ovome sto si napisao bi naslov trebao biti ajde uzimajte te .nesto domene jer jako dobro rangiraju.

PA i DA podatci se lako izmanipuliraju, dovoljno je kupit par tisuća linkova i zdravo

.club se rangira kao i svaka druga domena ako znaš što radiš

2 Likeova