Neki ruski sajtovi među našim rezultatim pretrage

Tražio sam termin “popravka laminata” i na prvoj strani pretrage mi je prikazalo kao rezultate tri ruska sajta.

https://5geo.ru/bs/laminate-repair-advice-to-the-masterssss/

https://strangely.ru/bs/cover/why-is-laminate-flooring-and-how-to-fix-it-causes-and-solutions/

https://mirhat.ru/bs/floor/laminate-repair-stepbystep-instructionsss/

Ne znam kako ih je Google ovde svrstao, ne mogu da svatim kako su zapravo prevedeni, deluje kao sirovo provlačenje kroz Google translate.

Da li ste vi primetili neke ruske sajtove prilikom pretraživanja ?

Na kojem je to jeziku?

Ja sam bio tražio kauč, od 10 stranice pa nadalje, svi rezultati bez iznimke su bili porn sajtovi. Googla netko hakirao gadno.

Neznam koji je to jezik, ali je tražen termin preko pretraživača.

Zato sto je to ruski :smiley: Rusi imaju isti oblik za muski rod kad prolazi kroz padeze, a popravka je popravka kao i za vecinu slovena

Nema veze koji je to jezik popravka laminata je guglovana u bosni i treba da izbaci rezultate na ova tri jezika koji su zvanicni u bih. Ovo sto gugl izbacuje ruski sajt sa bs (skracenica za bih jezike) pokazuje da gugl veze nema nista oko naseg jezika i da mu je isto sranje provuceno kroz translejt i ako neko nas napise clanak. Takodje masu eng adult sajtova pokriva masu domacih i drugih neengleskih termina jer sad svi imaju verzije za svaku drzavu sa automatskim translejtom. Gugl com i ostali guglovi su, kao i razumjevanje eng i ostalih jezika, nebo i zemlja. Jedino sto ce to malo iznivelisat je juzer ekspiriens kome gugl daje znacaj pa ne vjerujem da ce dugo takvi rezultati rangirat jer niko ne zeli citat ove automatski prevedene stranice. Kod adulta je drugacije jer je video najbitniji pa ce i dalje ove automatski prevedene stranice lako preskakat domace zbog svih ostalih faktora koje gugl gleda.

1 Like