Nekoliko joomla pitanja

Trebam nekoliko stvari oko joomle, pa oni koji s tim imaju iskustva neka mi pomognu.

Dakle, trebam neki plugin/modul/komponentu kojima mogu kreirat nove grupe članvoa na sajtu, te da mogu napravit da određena grupa članova može dodavat sadržaj u određene kategorije stranice, te drugu grupu članova koja može čitat određene kategorije članaka, dok neke nemože.

Rečeno mi je da se to nemože po defaultu, pa tražim nekoga ko je imao iskustva s tim.

Drugo šta trebam je da omogućim korisnicima grupe koja dodaje članke neku što jednostavniju formu za dodavanje članaka, kroz koju na jednostavan način mogu dodat slike, te u koji mogu dodat neka dodatna polja. Pada mi na pamet K2 komponenta, al nisam skužio baš kako dodat ta dodatna polja (jel se može to uopče), te neznam dal ću moć omogućit samo određenoj grupi članova da tamo dodaje članke. A uostalom, možda postoji neka bolja komponenta od te.

Svaki savjet i konstruktivan odgovor je dobrodošao, zahvaljujem svima unaprijed.:doki:

svakako pokušaj sa K2 komponentom

Morat ću nešto smislit, nemam baš puno vremena, moram nać neko rješenje čim prije :slight_smile:

[quote=“mrcina”]TDrugo šta trebam je da omogućim korisnicima grupe koja dodaje članke neku što jednostavniju formu za dodavanje članaka, kroz koju na jednostavan način mogu dodat slike, te u koji mogu dodat neka dodatna polja. Pada mi na pamet K2 komponenta, al nisam skužio baš kako dodat ta dodatna polja (jel se može to uopče), te neznam dal ću moć omogućit samo određenoj grupi članova da tamo dodaje članke. A uostalom, možda postoji neka bolja komponenta od te.

Svaki savjet i konstruktivan odgovor je dobrodošao, zahvaljujem svima unaprijed.:doki:[/quote]

Imaš u K2 opciju extra fields a imaš i easy blog

Nemam nekoga iskustva sa Joomlom,ali uCoz platforma je idealno rjesenje za ovo sto ti zelis :slight_smile:

renato100, da, sredio sam to s k2 komponentom, a što se tiče ovog easy bloga, budem i to pogledao malo. Muči me i dalje ovo dijeljenje sadržaja prema grupi, odnosno, da su članci iz određene kategorije vidljive samo određenoj grupi članova, kako to sredit?

belmo996, sad je kasno, sajt je gotovo gotov, ostaje još samo da se ti članci srede…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja