Nekoliko pitanja za web sajt sa filmovima

Pozdrav ljudi :slight_smile:

Već par dana razmišljam sa drugom @Vedo1 da pokrenemo zajedno jedan web sajt sa filmovima nešto kao filmovita.com.
Imamo volju za radom ubacivanjem sadrzaja znamo da u početku neće biti zarade dok se ne probijemo na googlu ali redovnim postavljanjem sadrzaja i sa dobrim SEO trebali bi uspjeti :slight_smile:

Jedina briga nam je koji CMS odabrati, i koji su najbolji sajtovi od kojih bi strimovali filmove :slight_smile:

Posle kada bi počeli dobijati posjetu sa googla ubacili bi adcash reklame, te me interesuje da li je neko imao problema sa isplatama (iz Bosne smo) :slight_smile:

Moze li neka pomoc moliim vas!!!

Ja u svakom slucaju preporucujem WordPress za bilo sta.

A ni ova skripta nije losa http://clip-bucket.com/ koristi je www.movtex.com

Sto se AdCasha tice nemas brige.Stvarno su odlicni, odlican support ,sada zarada je druga tema.Uglavnom posteni su i rade profesionalno.

Ja se u ovakve sajtove nebih upustao… Davno sam radio na ovoj tematici i islo mi je dobro… Bilo je isplata od etaget-a HR

Evo recimo dva problema kod ovih stranica, a ima ih puno vise…
dodate vi sadrzaj i sve to stoji… no nakon nekog vremena obrise se taj sadrzaj jer je i zakonom zabranjeno… tako da na vasoj stranici ostaje samo player… sto posjetioce nervira, ako ovo zelite izbjeci morate to provjeravati… sto je problem kada recimo imate u bazi nakon nekog vremena 1000 filmova i vise… (ja sam radio provjeru svaki dan po 10 filmova, zapisem gdje sam stao i sutradan nastavim… kada sve pregledam pocinjem ponovo…)

ja sam zatvorio sajt zbog toga sto su me kontaktirali iz RTS-a zbog serije moj rodjak sa sela… tada sam odusta, nisam htjeo da guram nesto sto me dovodi u sukob sa zakonom…

Razmislite jos jednom pa tek onda se upustite u te vode :smile:
Da se podsjetimo moje stranice:

Hmm razmisljao sam i o tome mnogo toga kod nas u drzavi nije po zakonu tako da me iskreno zaboli …
Da li imaš još taj sajt ili si ga prodao ? :slight_smile:

To je oko 2010 eventualno 11. stalo sa radom, ne znam ni ja tacno… tako da nemam nista…Bio sam prodao ovdje na forumu nick-a se ne mogu sjetiti… medjutim domen je bio istekao i nije se mogoao produziti, tako da sam uplaceni novac vratio… ako taj procita ovo evo pozdrav ovom prilikom… :slight_smile:

1 Like

Svaka čast za tebe :slight_smile:

Nego reci mi kakav bi mi najbolji cms preporučio ? :slight_smile:

Evo ti brate najbolje ako ces filmove uzmes wordpress i kupis od mene http://www.trijada.com/videoteka/
i zavrsis posao za 25e evo ti i trenutni live http://ucionica.me/one/

Ja sam radio u Joomli 1.5, kada bih opet isao sa slicnim projektom mislim da bih opet uzeo Joomlu samo noviju verziju. Ali opet i Wordpess ako uzmes neces sigurno pogrijesiti, sad sve zavisi u cemu se bolje snalazis…Koji ti CMS od ova dva vise lezi izaberi taj…

Jednostavna i u isto vrijeme elegantna WordPress tema. Ako je tvoj rad, svaka čast!! Ukoliko se odlučim za ovako nešto sigurno sam tvoj kupac :wink:

Naravno, mogu ti i pomoci sve sto ti bude trebalo oko teme instalirat i podesit wp.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey