Nema prikaza sadržaja članka, samo naslovi .....?

Radim na stranici u joomli i najprije mi se pojavio problem sa prikazom članaka; naime prikazuje se naslov članka i vrijeme objave ali nema teksta članka. Ako editiram tekst i promjenim iz “paragraph” u “address” ili ostalo, tekst se pojavi?!
Međutim, sad su se počele pojavljivati i ove poruke (u prilogu).Stvara li problem joomla ili server?

Može neka pomoć.

Ovo mi liči na onaj slučaj kada nazoveš autoslužbu za korisnike i kažeš da ti je auto odjednom stao i ti ih pišaš što da radiš… Pa koji auto? … pa bijeli , ima četiri kotača. Dakle sada za ozboljno.

Naime trenutno su u upotrebi najmanje tri velike skupine Joomle 1.5 , 2.5 i 3.0 . Mi nemamo pojma koju ti koristiš, a još pro tome koja podverzija još manje. Slika koju si priložio prikazuje sve ,ali najmanje ono što želimo vidjei. Slika j premala, pa jedino oni sa monitorom od 24 cola to mogu vjerojatno pročitati. Predpostavljam da su i stranice ONLINE, nemamo URL. Ako su lokalno to isto nisi naveo. Ako su online iskljući SEO da lakše vidimo cijeli URL iz kojega vidimo koji layount se koristi pri tome. Možda ti ipak neko lakše pomogne, ovako jedino nam preostaje čarobna kugla.

Isprika zbog nesmotrenosti u poruci. Dakle joomla verzija 2.5.11. Stranica je ONLINE i navodno server radi normalno.Napravljen je restore backup-a direktorija public_html. Ovo je vratilo sadržaj članaka, međutim dodavanje novog članka je u drugoj veličini fonta (ne mogu vratiti na istu veličinu, al dobro). Uz to u exploreru mi se forma za kontakt i logiranje pojavljuje prevedena na hrvatski a u mozilli je na engleskom. Izbrisao sam u oba preglednika memoriju, ali isto?!


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact