Netko za suradnju u izgradnji affiliate sajtova?

Jel ima netko da zeli poceti raditi/vec radi a zeli se udruziti vezano za affilate?
Planiram sad poceti affilate i adult a dosad sam najbolje radio kad suradjujem s drugima. Nekako imam vise motivacije i naravno ne moram sve sam. Znam engleski, radit u wordpressu, php, html, css… Jedino sam nov u SEO ali citam i ucim se. Imam trenutno neke 2 domene i hosting na godinu dana pa mozemo i to koristiti. Ako je tko zainteresiran PM da se dogovorimo vise.

Evo ja sam. Mene zanima samo SEO, ako imas VPS ili dedicated mogu ga optimizirat za maksimal performance. Radim white aht SEO, dakle ne radim nikakve link building sheme niti placene linkove na bilo kojim siteovima.

Osim toga dvojeg jos imam pristup automatizaciji svega i svacega na internetu, te imam SEO toolse i imam tools za provjeravanje gramatike u engleskom jeziku.

Eto pa ako mislis da ti treba netko kao ja za udruzivanje PM me.

Isto vrijedi i za sve ostale.

I ja sam zainteresovan, mogu da pisem clanke, ubacujem sadrzaj, sta god treba, posalji PM.

Zainteresovan sam,javi se,poz

Svaka čast i sve pohvale prvo autoru teme koji želi da sarađuje sa drugima, a sa druge strane tu je i ekipa iz komercijalnog sveta koja već radi i želi da se proširi i napreduje, i što je bitno ulazi u tim i sarađuje.

PS: Da neko ne shvati pogrešno moj odgovor, nisam mislio da neko radi za džabe, nego da bude sve fer i korektno u zaradi i saradnji, pošteno i ozbiljno.

ja sam imao ideju da napravimo mi s foruma mrežu adult sajtova oko jedne niše ili tržišta, ništa pretjerano komplikovano, dalo bi se objasnit u par redova, ali nekako sam skeptičan oko svih ovih zajedničkih projekata, otkad je foruma bilo je iljadu incijativa, sumnjam da je ijedna uspjela

Ja sam uvijek vise volio raditi s drugima nego sam, a ono da jedan drugog guramo, smisljamo bolje ideje i tako.

Odlična ideja za udruživanje iz jedne niše i zajedničkog nastupa na određenom tržištu. Realno lako ostvarljiva ideja, ne samo kroz razmenu iskustava, nego učestvovanja i analiziranja u svim segmentima. Stvarno takvi projekti bi imali odličnu prolaznost, ali kao što si i sam rekao, postoji nešto što se zove nepoverenje koje bukvalno ra*****e sve.

I opet je drugačije par ljudi uloži u server nego kada jedan to radi, tj. podela troškova pa manja šteta ispadne ako se neko povuče iz posla, nego kada pojedinac oslabi za 500$ svaki mesec i slično, zavisno od dogovora.

Ja sam za, pusti PM za vise detalja.

Uzeo sam host na godinu dana i par domena i za sad sam napravio jednu stranicu. Ipak sam se odlucio na adult. Ako je netko zainteresiran javite mi se porukom pa da se dogovorimo suradnju, po mogucnosti netko tko ima prijasnjeg iskustva sa ovime. Ne trebate nista novca za ulaganje to sam ja sve rijesio samo treba radit, dijelimo pola pola sve.